ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ (PICS)

Συνθήματα και φέιγ βολάν ενάντια στο κλείσιμο της «Θύρας 13» τα ξημερώματα της Τετάρτης στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην οδό Νεάρχου στα Χανιά.

Συνθήματα στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στα Χανιά (pics)

 Άγνωστοι έγραψαν συνθήματα με σπρέϊ στον εξωτερικό τοίχο των γραφείων, ενώ πέταξαν και φέιγ βολάν στην αυλή.

«Από τα φειγ-βολάν και τα συνθήματα φαίνεται ότι πρόκειται για φιλάθλους του Παναθηναϊκού που αντιδρούν στο κλείσιμο της «Θύρας 13». Η ενέργεια αυτή του κλεισίματος της θύρας από τον Υπουργό Αθλητισμού τον Σταυρό Κοντονή έγινε για να προστατευτεί το ελληνικό ποδόσφαιρο από ενέργειες χουλιγκανισμού και άλλες απαράδεκτες ενέργειες μετά τα γεγονότα στον αγώνα με τον Ολυμπιακό. Οι φίλαθλοι των ομάδων και οι οργανωμένοι πολύ περισσότερο θα πρέπει να προστατεύουν τις ομάδες τους και πάνω από όλα το πνεύμα του αθλητισμού. Ενέργειες όπως αυτές με τα συνθήματα έξω από τα γραφεία μας δεν βοηθούν ούτε τον αθλητισμό, ούτε την ομάδα κανενός, ούτε το φίλαθλο πνεύμα» ανέφερε ο γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ Ανδρέας Παπανδρέου.

Αναφορικά με τη διαμαρτυρία των φιλάθλων του Παναθηναϊκού, ότι εδώ και χρόνια υπάρχει μεροληπτική στάση υπέρ του Ολυμπιακού από όλες της κυβερνήσεις που συνεχίζεται και από την νέα κυβέρνηση ο κ. Παπανδρέου απάντησε πως «προφανώς δεν ισχύει και αυτό και η ΠΑΕ Ολυμπιακός όπως διάβαζα σήμερα είναι προ το πυλών της τιμωρίας για επεισόδιο στον αγώνα με οτν Πλατανιά. Ούτε από τον Υπουργό, ούτε από την κυβέρνηση υπάρχει μεροληψία υπέρ καμιάς ομάδας. Αυτό είναι ξεκάθαρο».

Αξίζει να σημειωθεί ότι σε όλη την Ελλάδα από χθες βράδυ ξεκίνησαν διαμαρτυρίες ενώ συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε και στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Κουμουνδούρου.

Δείτε φωτογραφίες στη gallery

Πηγή: haniotika-nea.gr

http://www.haniotika-nea.gr/sinthimata-sta-grafia-tou-siriza-sta-chania/#ixzz3xmqBiEZG

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
PHOTO GALLERY
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τρίτη, 19 Φεβρουαρίου