ΟΤΑΝ ΚΡΑΖΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ

Η φημολογία περί στήριξης του Ολυμπιακού από τους οπαδούς του είχε φανεί από τα παλαιότερα χρόνια με πράξεις βίας, κορνέδες (το 1993 στο Ρέντη) και συνθήματα, ωστόσο ακόμα και στα καλά του χρόνια ίδια είναι η αντιμετώπιση διαχρονικά.

Όταν κράζουν οι ίδιοι τον Ολυμπιακό

Ενδεικτικά αναφέρονται τα υβριστικά συνθήματα μετά το Ολυμπιακός-Απόλλων 0-3 το 1996  «"έξω, γ@μ%^& τα λεφτά σας", ενώ τα εξ' αμάξης άκουσε και ο Γιώργος Λούβαρης. Οι οπαδοί μουτζώνουν τους διοικούντες και πετούν τις κάρτες διαρκείας τους, ενώ τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, τους βοήθησε η ΕΛ.ΑΣ να αποχωρήσουν από το γήπεδο».

Παρόμοια συνθήματα ακούστηκαν καις την ισοπαλία του Ολυμπιακού με τον Απόλλωνα (0-0) το 1999 ενώ το 2003 μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ ακούστηκε το «Ομάδα μοντέλο την κάνατε μπ0$%^*"».

Το 2005 μετά την ήττα από τον Εργοτέλη …τραγουδήθηκε το «Είμαστε πλήρεις» ενώ την ίδια χρονιά μετά την ήττας από την Λιόν (1-4)ακούστηκε ρυθμικά το «Πάρε παίκτες».

Το 2010 στην ήττα του Ολυμπιακού από τον ΠΑΟΚ με 0-1 ακούστηκε το «Σωκράτη ξύπνα και άκου την 7, ομάδα για να φτιάξεις χρειάζονται λεφτά» ενώ στο ματς με τη Λεβάντε ακούστηκε «Έκανες τον θρύλο αεκάκι» και «αλλιώς ονειρευόμαστε τον Ολυμπιακό» αλλά και «πόσο το έπαιξες στο στοίχημα».

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τετάρτη, 16 Οκτωβρίου