ΟΙ ΜΑΚΡΥΜΑΛΛΗΔΕΣ ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟ… ΧΑΜΕΝΟ ΠΟΥΛΜΑΝ

Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει μια ιστορία που παρουσίασε η οπαδική ιστοσελίδα του ΠΑΟΚ Paokworld από έναν οργανωμένο οπαδό του «δικέφαλου του Βορρά».

Οι μακρυμάλληδες παοκτσήδες και το… χαμένο πούλμαν

Τα πιο αξιοσημείωτα σημεία της συνέντευξης του «Σάκη» είναι ότι οι περισσότεροι οπαδοί του ΠΑΟΚ μέχρι τα μέσα της δεκαετίας του ΄80 δεν είχαν μακριά μαλλιά όπως ήθελε η ροκ κουλτούρα της εποχής και παράλληλα περιγράφει ένα περιστατικό με ένα πούλμαν οπαδών του Ολυμπιακού που …εξαφανίστηκε.

 

Αναλυτικότερα ανέφερε «Με πέρασαν πάνω από 10 φορές για γαύρο μέχρι να φτάσω στο λευκό πύργο. Είχα και τα μαλλιά μακριά κάτι που τότε δε συνήθιζαν οπαδοί του ΠΑΟΚ (και όσοι το συνήθιζαν ήταν γνωστοί μεταξύ τους) και πόσο μάλλον να σε ρωτάνε από που είσαι και να ακούνε Πειραιά!».

 

Σε ότι αφορά μια εκδρομή φίλων του Ολυμπίακού στην Τούμπα την σεζόν 1984-85 επισήμανε

«Όλο το γήπεδο γεμάτο μόνο ΠΑΟΚ! Αναρωτήθηκα….  «καλά που διάολο είναι αυτοί που μας έσπασαν 2 τζάμια του πούλμαν μας?» Ο αγώνας ήρθε 1-0 με γκολ από πέναλτι του Κωστίκου. Την επόμενη μέρα έμαθα στη Victoria που σύχναζα όπως είπα που διάολο είχαν πάει τελικά οι οπαδοί του ολυμπιακού.

 

Κάπου 30 δεν πήγαν καθόλου γήπεδο, (είχαν πάει σε Σινεμά να δούνε τσόντες ) και οι υπόλοιποι κατά τα δικά τους λεγόμενα εννοείται, σε διάφορες θύρες σκορπισμένοι με κασκόλ του ΠΑΟΚ που αγόρασαν εκεί να φωνάζουν λέει στο γήπεδο…Ήταν η 1η φορά που ξεκίνησαν για να πάνε να δουν Π.Α.Ο.Κ. – Ολυμπιακός  αλλά δεν κατάφεραν να είναι «εμφανείς». Τους είδαμε την επόμενη».

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τετάρτη, 16 Οκτωβρίου