Η ΣΧΕΣΗ ΤΟΥ ΚΑΛΜΑΖΙΔΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟ

Ο Γιάννης Καλμαζίδης είναι ένας από τους  πλέον σημαντικούς έλληνες βολεϊμπολίστες και προπονητές και έχει συνεργαστεί με τον Παναθηναϊκό και από τα δύο πόστα.

Η σχέση του Καλμαζίδη με τον ΠΑΟ

Πιο συγκεκριμένα ως παίκτης ήρθε το 1989 , παρότι αρχικά είχε κληθεί από την Ορεστιάδα εντούτοις πήγε στη Λεωφόρο για τον ΠΑΟ. Σε παλιότερη συνέντευξη του στο gazzetta είχε αναφέρει «Ήταν μέρες του ΄89 κι ερχόμουν στην Ελλάδα για λογαριασμό της Ορεστιάδας μετά από πρόσκληση του αείμνηστου Χρήστου Παπαδόπουλο που τότε ήταν προπονητής στην Ορεστιάδα.

Όταν ήρθα στο αεροδρόµιο της Αθήνας ήταν άνθρωποι του Παναθηναϊκού. Με πήγαν στη Λεωφόρο που έπαιζε η ποδοσφαιρική οµάδα του Παναθηναϊκού. Μίλησα σύντοµα µε τον Γιώργο Βαρδινογιάννη κι αργότερα µε τον Παύλο Γιαννακόπουλο με τον οποίο δώσαµε τα χέρια κι άρχισα προπονήσεις µε τον Γιέρζι Βελτζ στη Λεωφόρο. Λίγες µέρες µετά µου ζήτησαν να υπογράψω 5ετές συµβόλαιο. Εκεί διαφώνησα. Δεν ήθελα τόσο µεγάλη δέσµευση. Το θέµα πάγωσε για λίγες µέρες».

Η μοίρα τα έφερε να κάτσει στον πάγκο της ανδρικής ομάδας βόλεϊ του ΠΑΟ την σεζόν 2013-14 και κατά την αποχώρηση του ο ίδιος στο τέλος της χρονιάς είχε αναφέρει  «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ανθρώπους και την διοίκηση του Παναθηναϊκού, για την τιμή που μου έκαναν να συνεργαστώ μαζί τους. Σ’ αυτή την περίοδο αν και τα προβλήματα ήταν πολλά η συνεργασία μας υπήρξε άψογη. Ελπίζω στο μέλλον οι συνθήκες να επιτρέψουν μια ενδεχόμενη συνεργασία. Εύχομαι η πορεία της ομάδας να είναι τέτοια, ώστε ο Παναθηναϊκός να βρεθεί εκεί όπου του αξίζει, όσο ψηλότερα γίνεται. Σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου για την εμπιστοσύνη και την αγάπη που μου δείξατε».

Επιπλέον στα αξιοσημείωτα είναι ότι ο ίδιος είχε παρακολουθήσει ως φίλαθλος αγώνα της γυναικείας ομάδας βόλεϊ αλλά και της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του «τριφυλλιού».

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου