«ΑΡΠΑΓΗ» ΚΑΙ …ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΚΑΛΑΝΤΖΗ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο Κρις Καλαντζής αποτελεί μια από τις περιπτώσεις παικτών που φρόντισε να βάλει τη στάμπα του στις μεταγραφές μεταξύ των «αιωνίων».

«Αρπαγή» και …επιλογή του Καλαντζή ο  Παναθηναϊκός

Συγκεκριμένα  ο ποδοσφαιριστής που τώρα φέρεται να δηλώνει Ολυμπιακός ήταν αυτός που  είχε αφήσει τους «ερυθρόλευκους στα κρύα του λουτρού τους «ερυθρόλευκους στο αεροδρόμιο. Πήγε με ακριβώς τα ίδια χρήματα στον ΠΑΟ και έφυγε επειδή η διοίκηση του ΠΑΟ τον... ακύρωσε.

Τι και αν τον περίμενε  η Λόλα Νταιφά  στο αεροδρόμιο  , αυτός ακολούθησε τον γενικό αρχηγό  του Παναθηναϊκού Γιάννη Καλογερά και πείστηκε μέσα σε λίγα λεπτά να ντυθεί «πράσινος» δίνοντας του τα ίδια λεφτά με τον Ολυμπιακό

Σε ότι αφορά την μετέπειτα απόφαση του να πάει στον Ολυμπιακό πήγε γιατί ο Γιώργος Βαρδινογιάννης του ακύρωνε το ραντεβού.

Σχετικά με την «αρπαγή» του από το αεροδρόμιο ο ίδιος είχε δηλώσει :

«Κατέβηκα από το αεροπλάνο και καθώς περίμενα στην ουρά κάποιος με χτύπησε στον ώμο. Ο τύπος μου είπε "Κύριε Καλατζή, μπορείτε να έρθετε μαζί μου;" και με πέρασε από όλους τους ελέγχους οδηγώντας με σε μια λιμουζίνα από μια πλαϊνή πόρτα του αεροδρομίου. Με ενημέρωσε ότι οι γονείς μου ήξεραν που πάμε και ότι δεν θα πρέπει να ανησυχώ. Βρέθηκα λοιπόν σε μια μαρίνα και μπήκα σε ένα σκάφος που δεν ήταν ιδιοκτησίας του προέδρου του Ολυμπιακού που με έφερε στην Ελλάδα, αλλά του Παναθηναϊκού. Άνοιξα την πόρτα και μέσα στο σκάφος ήταν και οι γονείς μου.Ο Ολυμπιακός μου έκανε την ίδια προσφορά, πενταετές συμβόλαιο όμως κατέληξα να υπογράψω στον Παναθηναϊκό ο οποίος μάλιστα δεν είχε πληρώσει για το εισιτήριο μου».

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου