Ο ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΟ

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης είναι ένας από τους σημαντικούς έλληνες αθλητές και προπονητές που πέρασαν από το εγχώριο μπάσκετ.

Ο Γιαννάκης και ο ΠΑΟ

Ο «δράκος»  μάλιστα είχε διαχρονική σχέση με το «τριφύλλι» καθώς η πρώτη φορά που ήρθε κοντά στους «πράσινους» με μεταγραφή ήταν το 1981

Κάπου στα μέσα της δεκαετίας του ΄80 ο Γιαννάκης δεν άδησε τον Σταύρο Νταιφά να του πει πολλά περί της βαριάς φανέλας του Ολυμπιακού και δεν δέχτηκε να μεταγραφεί στους «ερυθρόλευκους».

Στον Άρη έκανε την μεγάλη του καριέρα ωστόσο η αξία του δεν αναγνωρίστηκε και όταν πήρε μεταγραφή για τον Πανιώνιο και του είχαν ομοίωμα που τον κρεμούσαν ενώ τον έβριζαν χυδαία.

https://www.youtube.com/watch?v=MzwGg74vGmk

Το πέρασμα του στον Παναθηναϊκό έμεινε ανεξίτηλο καθώς πήρε το πρώτο και μοναδικό του ευρωπαϊκό τρόπαιο και είναι χαρακτηριστικό ότι το 2006 ο Σωκράτης Κόκκαλης δεν τον ήθελε στον Ολυμπιακό επειδή τον θεωρούσε Παναθηναϊκό.

Επιπλέον μόλις κάθισε στον πάγκο του Ολυμπιακού στοχοποιήθηκε από τους «ερυθρόλευκους» οπαδούς  επειδή θεωρούσαν ότι προσπαθούσε να τους νουθετήσει και με νοήματα τους ζητούσε να μην βρίζουν τον ΠΑΟ και τους παίκτες του.

Από κει και πέρα συνεχίζει και βρίσκεται κοντά στον ΠΑΟ και είναι χαρακτηριστικό ότι βρέθηκε στον χορό των παλαιμάχων του Συλλόγου το 2016  ενώ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Παύλο και τον Θανάση Γιαννακόπουλο.

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Παρασκευή, 23 Αυγούστου