Ο…ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΡΑΔΟΥΚΑΣ (PICS)

Ένας ακόμα δηλωμένος Παναθηναϊκός που ωστόσο έπαιξε στον Ολυμπιακό ήταν ο Γιάννης Ζαραδούκας.

Ο…Παναθηναϊκός Γιάννης Ζαραδούκας (pics)

Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που βρισκόταν στις ακαδημίες του Παναθηναϊκού ενώ πέρασε και στη μεγάλη ομάδα όμως δόθηκε κατευθείαν δανεικός.

Σε συνέντευξη του στο sportdog είχε πει:

Εσύ πάντως είσαι ιδιαίτερη περίπτωση, έχοντας ξεκινήσει την καριέρα σου και από τις ακαδημίες του Τριφυλλιού. Τι θυμάσαι από εκείνη την περίοδο;

"Ήταν η σεζόν 2001-2002. Είχα μείνει ένα χρόνο έγκλειστος στην Παιανία και φυσικά θυμάμαι τις εξαιρετικές εγκαταστάσεις του συλλόγου.

Ο χρόνος που πέρασα εκεί με έκανε να αγαπήσω την ομάδα. Πέτυχα και τον Παναθηναϊκό την περίοδο που έκανε τις μεγάλες ευρωπαϊκές πορείες στην Ευρώπη και έτσι παρότι Πειραιώτης έγινα Παναθηναϊκός."

Στο ίδιο μέσο ο Τότης Φυλακούρης είχε πει για τον Ζαραδούκα

«Φυσικά και κάνει για τον Παναθηναϊκό ο Ζαραδούκας, δικό μας παιδί είναι. Δεν χάνουν να του κάνουν πρόταση. Ο Γιάννης είναι καλό παιδί, πολύ καλή περίπτωση».

Πάντως ακόμα και μετά το πέρασμα του από τον Ολυμπιακό ο Ζαραδούκας είχε επιλέξει να φοράει το νούμερο 13 στον Λεβαδειακό ενώ και σε δηλώσεις του είχε εκφράσει τη σιγουριά του ότι ο ΠΑΟ θα βρει τον δρόμο του.

Τέλος, σε συνέντευξη του στην Πράσινη αγωνιζόμενος στον Εθνικό είχε δηλώσει «Ότι δεν πρόκειται να πανηγυρίσει ποτέ κατά του Παναθηναϊκού»!

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
PHOTO GALLERY
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Σάββατο, 19 Οκτωβρίου