Η «ΠΡΑΣΙΝΗ» ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΓΚΑΛΗ

Ο Νίκος Γκάλης αποτελεί έναν παίκτη-ορόσημο για το ελληνικό μπάσκετ και έγραψε τη δική του ιστορία με την «πράσινη» φανέλα.

Η «πράσινη» ιστορία του Νίκου Γκάλη

Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν έρθει στην Ελλάδα για λογαριασμό του Άρη φλέρταρε με το «τριφύλλι» (καλοκαίρι 1979) όμως τελικά κατέληξε στους «κιτρινόμαυρους».

Μάλιστα φέρεται να είχε υπογράψει και προσύμφωνο που έλεγε στους ανθρώπους του ΠΑΟ ότι θα ερχόταν ακόμα και με λιγότερα χρήματα από αυτά που του έδινε ο Άρης, όμως πήγε τελικά στην ομάδα της Θεσσαλονίκης με περισσότερα χρήματα.

Παρόλα αυτά το καλοκαίρι του 1992 υπέγραψε στο «τριφύλλι» και παρέμεινε μέχρι το 1995.

Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν ήταν αδιάφορος προς τον Σύλλογο μεγάλο και είναι χαρακτηριστικό ότι είχε παρακολουθήσει ακόμα και ποδοσφαιρικό ντέρμπι των «πράσινων» απέναντι στην ΑΕΚ στις 22 Νοεμβρίου 1992.

Επιπλέον το 2000 και το 2007 ήταν παρόντας στην εξέδρα στα ευρωπαϊκά που σήκωσε ο Παναθηναϊκός σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα καθώς και στο πρωτάθλημα του 1999.

Από κει και πέρα αξέχαστη θα μείνει στον ίδιο η υποδοχή που του ετοίμασε ο…μπασκετικός λαός του Άρη όταν εμφανίστηκε με το «τριφύλλι» που μπορείτε να την δείτε στον ακόλουθο σύνδεσμο :

https://www.youtube.com/watch?v=MzwGg74vGmk

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
PHOTO GALLERY
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πέμπτη, 14 Νοεμβρίου