ΝΙΚΗΤΗΣ ΣΤΟΝ ΠΙΟ ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΑΓΩΝΑ Ο ΧΕΝΡΙΚΣΕΝ!

Ο Ρενέ Χένρικσεν πάλεψε και νίκησε στην πιο σημαντική μάχη της ζωής του.

Νικητής στον πιο σπουδαίο αγώνα ο Χένρικσεν!

Μαχητής σε όλη του την καριέρα ήταν ο Ρενέ Χένρικσεν και στην πιο σπουδαία αναμέτρηση της ζωής του, αναδείχτηκε νικητής. Ο πρώην αμυντικός του Παναθηναϊκού διαγνώστηκε πριν από έναν χρόνο με σπάνιας μορφής ασθένεια. Ο Δανός όμως δεν έχει μάθει να τα παρατά και έδωσε σκληρό αγώνα, βγαίνοντας νικητής.

Πλέον ο Χένρικσεν είναι υγιείς και μάλιστα έπαιξε και πάλι ποδόσφαιρο, σε αγώνα των παλαίμαχων της Άαλμποργκ προ ημερών. Μιλώντας για την περιπέτεια της υγείας του, επισήμανε: «Το θεωρώ μία πολύ σπουδαία πρόοδο για την κατάστασή μου πως το σώμα μου έχει επανέλθει και μπορώ και πάλι να παίξω ποδόσφαιρο. Η επιστροφή μου στο γήπεδο, δείχνει ότι είμαι και πάλι αρκετά καλά. Την περίμενα πολύ αυτή την ημέρα».

Στη συνέχεια μίλησε για την ασθένειά του: «Για να είμαστε ρεαλιστές η ασθένεια πάντα θα υπάρχει μέσα στο σώμα μου και δεν μπορεί ποτέ να ελεγχθεί απόλυτα. Παρ’ όλα αυτά φαίνεται πως για την ώρα δεν είναι ενεργή. Φυσικά και είμαι πολύ πίσω σε φυσική κατάσταση σε σχέση με το πως ήμουν πριν την ασθένεια όμως και μόνο την επιστροφή μου τη θεωρώ μία νίκη».

Τέλος, σε ερώτηση για το αν είναι πιθανό να υπάρξει υποτροπή, σημείωσε: «Είναι πολύ δύσκολο να απαντήσω σε αυτό. Κάποια στιγμή θα αναπτυχθεί και πάλι όμως αυτό μπορεί να είναι τον άλλον μήνα, μπορεί να είναι και σε 20 χρόνια. Δεν το σκέφτομαι, έχω στο μυαλό μου μόνο να ζω σαν ένας κανονικός άνθρωπος. Κάθε μέρα για μένα είναι χρυσή».

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κυριακή, 18 Αυγούστου