ΟΤΑΝ ΤΟ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ ΦΩΝΑΖΕ… «ΑΡΗΣ»! (PIC)

Ένα ακόμα δείγμα της άριστης σχέσης που είχαν οι ολυμπιακοί με τον Άρη κατά τη δεκαετία του ΄70 φαίνεται και από ένα ματς στο Στάδιο Καραϊσκάκη για το κύπελλο το 1972.

Όταν το Καραϊσκάκη φώναζε… «Άρης»! (Pic)

Οι «κιτρινόμαυροι» νίκησαν με 1-2 μέσα στην έδρα των «ερυθρόλευκων» και όλο το γήπεδο φώναζε «Άρης, Άρης» αποδοκιμάζοντας μάλιστα τον Ολυμπιακό.

Μάλιστα σύμφωνα με περιγραφή από «ερυθρόλευκο» σάιτ φώναζαν οι οπαδοί της μίας ομάδας το όνομα της άλλης και αντάλλαξαν ανθοδέσμες, 

Αναλυτικότερα το σάιτ biancorossi1925.blogspot. περιγράφει «Ακόμη πιο έντονα θυμάμαι στον αγώνα Κυπέλλου του 1972 στο Καραϊσκάκη τον Αττίλιο μαζί τους «οργανωμένους» να διασχίζουν όλο το γήπεδο προκειμένου να συναντήσουν τους οπαδούς τους Άρη για να τους προσφέρουν ανθοδέσμες (συνηθιζόταν τότε) και στη συνέχεια οι μεν Ολυμπιακοί να φωνάζουν «Άρης» οι δε Αρειανοί «Ολυμπιακός». Όταν το συγκεκριμένο παιχνίδι τελείωσε με τον αποκλεισμό της ομάδας μας κάποιοι οπαδοί μας αποδοκίμαζαν τους δικούς μας παίκτες, αλλά οι περισσότεροι αποθέωναν τους παίκτες του νικητή Άρη, που ανταπέδιδαν με χαιρετισμούς και φιλιά προς τις κερκίδες».

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πέμπτη, 14 Νοεμβρίου