ΝΕΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΜΕ ΤΑ... ΔΙΠΛΑ ΓΙΑ ΜΑΡΚΟΥΣ ΡΑΣΦΟΡΝΤ

Ο Ζοσέ Μουρίνιο αποτελεί παρελθόν από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ο Μάρκους Ράσφορντ αναγεννήθηκε!

 Νέο συμβόλαιο με τα... διπλά για Μάρκους Ράσφορντ

Ο 21χρονος Άγγλος επιθετικός που δεν έβλεπε συχνά την 11άδα και όταν έπαιζε συνήθως αγωνιζόταν στις πτέρυγες, βρήκε τον εαυτό του με τον Σόλσκιερ και επέστρεψε στις καλές εμφανίσεις.

Ο νεαρός ταλαντούχος Άγγλος έχει βρει δίχτυα τέσσερις φορές στα τελευταία έξι ματς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η διοίκηση του συλλόγου σκοπεύει να τον επιβραβεύσει με νέο συμβόλαιο.

Σύμφωνα με την «Mirror» ο Ράσφορντ που παρουσιαζόταν φευγάτος από τον σύλλογο που υπηρετεί από παιδί λόγω Μουρίνιο απολαμβάνει πάλι το ποδόσφαιρο και είναι θετικός για ανανέωση μέχρι το 2021!

Φυσικά, αυτό θα γίνει με την κατάλληλη αναπροσαρμογή των αποδοχών του και σύμφωνα πάντα με το αγγλικό Μέσο η Γιουνάιτεντ σκοπεύει να δώσει τα διπλά στον Ράσφορντ.

Συγκεκριμένα, με στόχο να ικανοποιήσει τον παίκτη που είναι ιδιαιτέρως αγαπητός στο κοινό του συλλόγου, σκοπεύει να του δώσει εβδομαδιαίες αποδοχές 150 χιλιάδες λίρες! Στο συμφωνητικό που είναι σε ισχύ με διάρκεια έως το 2020 οι απολαβές του Ράσφορντ αγγίζουν τις 75 χιλιάδες λίρες…

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τετάρτη, 17 Ιουλίου