ΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΒΟΥΓΙΟΥΚΑ ΓΙΑ ΤΟ 3ON3

Ο Ιαν Βουγιούκας θα δώσει το παρών στα εφετινά 3ON3 που διοργανώνει ο ΠΣΑΚ

Το κάλεσμα Βουγιούκα για το 3on3

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το όνομα του Ιαν Βουγιούκα προστέθηκε στη λίστα των αστεριών του ελληνικού μπάσκετ που θα πάρουν μέρος στα εφετινά 3ΟΝ3 "Τάπα στη βία και το ρατσισμό, τα οποία διοργανώνουν ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών, η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, ο ΕΣΑΚΕ, οι τοπικοί Δήμοι, οι τοπικές ενώσεις σωματείων καλαθοσφαίρισης, η περιφέρεια Κρήτης και οι σύνδεσμοι κριτών και διαιτητών, με συμπαίκτη τη Γ.Γ.Α, αφού οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν υπό την αιγίδα της.

"Το μπάσκετ στην Ελλάδα δεν σταματάει. Με κρύο, ήλιο ή βροχές, εμείς παίζουμε εντός κι εκτός γηπέδων. Τα τουρνουά που γίνονται στο δρόμο είναι υπέροχα διότι όχι μόνο μπορείς να τα παρακολουθήσεις αλλά και να παίξεις. Και το γεγονός ότι σε αυτά συμμετέχουν επαγγελματίες καλαθοσφαιριστές, τα κάνει ξεχωριστά διότι ο κόσμος έχει την ευκαιρία να παίξει με τους παίκτες που βλέπει στην τηλεόραση ή από τις εξέδρες των γηπέδων. Στα τουρνουά "Τάπα στη βια και το ρατσισμό" γίνονται επίσης σεμινάρια και αυτά βοηθούν τα νεαρά παιδιά να μπουν πιο βαθιά στο πνεύμα του μπάσκετ και να μάθουν πολλά από τα μυστικά. Είμαι χαρούμενος που θα βρεθώ και εφέτος σε αυτά τα τουρνουά. Ελάτε όλοι να παίξουμε, θα περάσουμε πολύ όμορφα", δήλωσε ο Ίαν Βουγιούκας.

Για μια ακόμη χρονιά, θα συγκεντρώνονται τρόφιμα για το κοινωνικά συσσίτια και κοινωνικά παντοπωλεία των Δήμων, προκειμένου να μοιραστούν χαμόγελα σε ανθρώπους που έχουν πραγματικά ανάγκη.

Οι έξι πόλεις που θα φιλοξενήσουν εφέτος τουρνουά είναι οι εξής:

Θεσσαλονίκη (26 & 27 Μαϊου) - ΠΛΑΚΟΣΤΡΩΤΟ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΑΓΑΛΜΑ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ

Αχαρνές (9 & 10 Ιουνίου) - ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΧΑΡΝΩΝ

Χαϊδαρι (16 & 17 Ιουνίου) - ΤΕΡΜΑ ΟΔΟΥ ΗΡΩΩΝ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ & 3ης ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

Ελευσίνα (23 & 24 Ιουνίου) - ΗΡΩΩΝ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΜΑΓΟΥΛΑ

Γαλάτσι (30 Ιουνίου & 1 Ιουλίου) - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ Λ.ΒΕΪΚΟΥ - ΕΝΑΝΤΙ ΑΛΣΟΥΣ ΒΕΪΚΟΥ

Χανιά (7 & 8 Ιουλίου) - ΠΑΡΚΟ ΑΓΙΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ

Όλα τα αστέρια του ελληνικού μπάσκετ λοιπόν, θα λάμψουν και αυτό το καλοκαίρι και θα δώσουν την ευκαιρία σε εκατοντάδες ανθρώπους να τα γνωρίσουν και να παίξουν μαζί τους.

Οι εγγραφές συνεχίζονται και όσοι επιθυμούν να πάρουν μέρος, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στη φόρμα εγγραφής που βρίσκεται στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΣΑΚ: http://www.psak.gr/forma-eggrafis-3on3.html

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πέμπτη, 21 Μαρτίου