ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ ΤΗΣ Θ.13 ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΣΤΟ ΟΑΚΑ

Ο πυροβολισμός σε οπαδό του Παναθηναϊκού έξω από το ΟΑΚΑ έφερε αντιδράσεις από πολλούς συνδέσμους της Θύρας 13.

Ανακοινώσεις συνδέσμων της Θ.13 για το περιστατικό στο ΟΑΚΑ

Πρώτη ήρθε στη δημοσιότητα η ανακοίνωση των συνδέσμων στην Κύπρο, το εξωτερικό και την επαρχία ενώ ακολούθησαν τα Πετράλωνα και το West Block.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις

«Όπως μεγαλώσαμε με είδωλα στα γήπεδα σαν τον Σαραβάκο που μας έκαναν Παναθηναικούς, έτσι μεγαλώσαμε και με κάποιους γίγαντες ως πρότυπα στην κερκίδα, τους συνδέσμους και τους δρόμους, ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΘΥΡΑ 13. Γίγαντες που έκαναν τη Θύρα 13 αυτό που είναι σήμερα.

Παιδιά που αφιέρωσαν μία ζωή στο πιο αντρίκειο και μάγκικο οπαδικό κίνημα. Παιδιά που ζουν για τον Παναθηναϊκό και δεν ζουν από αυτόν όπως εσείς.

Αυτά τα παιδιά θα τα σέβεστε και όταν τα κοιτάτε, θα σκύβετε το κεφάλι κάτω, γιατί είστε νάνοι μπροστά τους .

Θύρα 13 θα πει υπερηφάνεια. Θύρα 13 θα πει αντίσταση. Θύρα 13 θα πει να μη συμβιβαζόμαστε. Θύρα 13 θα πει ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΕΙΑ και αδιαπραγμάτευτη αφοσίωση στον Παναθηναικό. Aυτα τα ιδεώδη δε τα εκπροσωπείτε.

ΠΑΡΤΕ ΔΡΟΜΟ ΤΩΡΑ Η ΘΥΡΑ 13 ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗ ΘΥΡΑ 13.

Y.Γ Ή ΤΩΡΑ Ή ΠΟΤΕ.

Από εκεί και πέρα ανακοίνωση εξέδωσε και η Θύρα 13 Πετραλώνων λέγοντας:

«Μετά από τόσα περιστατικά που έχουν γίνει όλα αυτά τα χρόνια με συγκεκριμένους ανθρώπους (υπαλλήλους) το ποτήρι ξεχείλισε σήμερα. Σαν οπαδοί και παιδιά της Θύρας 13 μεγαλώσαμε με κάποια πρότυπα, που προς τιμήν τους είναι ακόμα εδώ και δείχνουν στους μικρότερους τι σημαίνει να είσαι Παναθηναϊκός αφιλοκερδώς και να νοιάζεσαι για το ΤΡΙΦΥΛΛΙ στα οποία δεν μπορεί ο καθένας να τους κάνει μαφιόζικες επιθέσεις.

ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΜΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΕΠΙΘΕΣΗ προς κανέναν Παναθηναϊκό απο αυτούς! Εμείς λοιπόν αυτούς τους ανθρώπους δεν τους θεωρούμε ούτε συνοπαδους μας, ούτε αδέρφια μας και δεν μπορούμε να συνυπάρχουμε μαζί τους. Από αυτή λοιπόν τη στιγμή και μέχρι να φύγουν αυτοί από τον Παναθηναϊκό εμείς βαδίζουμε στον δικό μας δρόμο.

ΥΓ: ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ 13

ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ UNDERGROUND 1994».

Ανακοίνωση West Block Θ.13:

«Όλοι βλέπουν, όλοι ξέρουν, κανείς δε μιλάει. ΩΣ ΕΔΩ. Καλούμε την αληθινή Θύρα 13 και τον αγνό κόσμο του Παναθηναϊκού να μας ακολουθήσει στην αποχή από το γηπεδο, όσο σε αυτό δουλεύουν αυτοί που τόσα χρόνια βαράνε, μαχαιρώνουν και πυροβολούν Παναθηναϊκούς.

ΥΓ. Λευτεριά στη 13».

Λίγο αργότερα ανακοίνωση έβγαλε και η Θύρα 13 Ζωγράφου λέγοντας: 

«Πάντα στεκόσουν μπροστά μας σαν ασπίδα.......Ήρθε η ώρα να φτάσουμε το μπόι σου για να σταθούμε πλέον στο πλάι σου...».

Και η Καλαμάτα με ανακοίνωση της υποστήριξε:

«Επειδή είσαι ένας από εμάς και είσαι πάντα δίπλα μας.

Επειδή είσαι πρότυπο για όλους τους ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥΣ συνδεσμίτες και μη.

Επειδή είσαι ΑΥΤΟΣ που μας έμαθε να αγαπάμε τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ χωρίς να προσδοκούμε σε προσωπικά και οικονομικά οφέλη.

Γι' αυτά και για πολλά άλλα αδερφέ μας από τα άγια χώματα της Μεσσηνίας να ξέρεις ότι εμείς θα συνεχίσουμε να πορευόμαστε δίπλα σου όπως κάνουμε τόσα χρόνια και θα πάμε μαζί σου μέχρι τέλους.

ΥΓ1. Δυστυχώς για να συμβούν όλα τα καλά πάντα θυσιαζεσαι εσύ.

ΥΓ2. Ήρθε η ώρα να ξυπνήσουμε και όλοι οι υπόλοιποι.

ΥΓ3. Τιμή μας να στεκόμαστε πλάι σου.

ΘΥΡΑ 13 ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ 1989».

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Σάββατο, 16 Φεβρουαρίου