«ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ Η ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ;»

Σας παρουσιάζουμε ένα μήνυμα αναγνώστη του Leoforos.gr που παραθέτει όλη την αλήθεια σχετικά με την πιο… επιτυχημένη ομάδα της δεκαετίας στην Ευρώπη.

«Αντέχεις την αλήθεια των αριθμών ή των δημοσιογράφων;»

«Την τελευταία δεκαετία (2007-2017), από το Final Four της Αθήνας το 2007 και μετά, έχουμε τα εξής στατιστικά (κατακτήσεις/τελικοί): Παναθηναϊκός (3/3), ΤΣΣΚΑ (2/5), Ολυμπιακός (2/5)*, Ρεάλ (1/3), Μακάμπι (1/3), Φενέρ (1/2), Μπαρτσελόνα (1/1). 


*Οι τρεις χαμένοι τελικοί του Ολυμπιακού στo Παρίσι, τη Μαδρίτη και την Κωνσταντινούπολη είναι με 18, 19 και 16 πόντους, αντίστοιχα, ήττες που θα τις χαρακτήριζε κανείς βαριές.

Ως πιο επιτυχημένη ομάδα της δεκαετίας, λοιπόν, εγώ προσωπικά θα επέλεγα τον Παναθηναϊκό της απόλυτης επιτυχίας σε τελικούς Ευρώπης (3/3).

Τον Παναθηναϊκό που την ίδια περίοδο στην Ελλάδα έχει κατακτήσει 7 Πρωταθλήματα και 9 Κύπελα, αφήνοντας το μεγάλο του αντίπαλο να κατακτήσει 3 και 2, αντίστοιχα.

Επιτυχία άλλωστε, για όσους γνωρίζουν να μιλούν σωστά ελληνικά, σημαίνει πραγματοποίηση στόχου, όχι συγκινητική προσπάθεια, υπέρβαση ή οτιδήποτε άλλο.

Αυτό με κάθε συμπάθεια προς τους εκνευρισμένους αδερφούς Αγγελόπουλους και τη δήλωσή τους...

Με εκτίμηση
Σταύρος».

 

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τρίτη, 10 Δεκεμβρίου