ΞΕΚΑΘΑΡΟΣ Ο ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΕΜΠΟΚΟΥ

Διαβάστε στο Leoforos τι συμβαίνει με τη συμμετοχή του Κονγκολέζου στο ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Ξεκάθαρος ο κανονισμός για Εμποκού

Ο Πολ Εμποκού αναχώρησε την προηγούμενη εβδομάδα για την Αφρική, έχοντας «κληρονομήσει» ένα τράβηγμα από το ντέρμπι με τον ΟΣΦΠ. Τα νέα ωστόσο που φτάνουν από το Κονγκό είναι σε πρώτη φάση θετικά. Ο Εμποκού ενσωματώθηκε κανονικά στην Εθνική του, έκανε θεραπείες και προπονήσεις σε χαμηλότερη ένταση και δεν «κόπηκε» λόγω τραυματισμού.

Στο χθεσινό φιλικό ωστόσο προτιμήθηκε να μην παίξει καθόλου για αγωνιστικούς λόγους, μένοντας εκτός 18άδας από ένα αδιάφορο ματς. Από τη στιγμή όμως που δεν δηλώθηκε ως τραυματίας νωρίτερα και δεν επέστρεψε στην Ελλάδα δεν υπάρχει κίνδυνος μη συμμετοχής του στο ντέρμπι με την ΑΕΚ από τον κανονισμό της FIFA.

Σύμφωνα με τον οποίο διεθνής παίκτης δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής με τον σύλλογό του, μόνο αν κοπεί από την Εθνική νωρίτερα λόγω τραυματισμού και επιστρέψει πρόωρα. Αυτό ευτυχώς δεν συνέβη με τον Εμποκού, ο οποίος αναμένεται στην Ελλάδα μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεών του με το Κονγκό για να διαπιστωθεί σε τι κατάσταση είναι μετά το τράβηγμα που είχε. Δεν υπάρχει ωστόσο μεγάλη ανησυχία, μιας και εξαρχής δεν ήταν κάτι το σοβαρό.

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Σάββατο, 20 Απριλίου