ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΚΑΝΕ Ο ΛΕΤΟ ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΟΤΑΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ

Ο Σεμπάστιαν Λέτο μίλησε σε τηλεοπτικό σταθμό κι αναφέρθηκε σε πράγματα άσχετα με τον Παναθηναϊκό και το ποδόσφαιρο.

Αυτό θα έκανε ο Λέτο αν δεν γινόταν ποδοσφαιριστής


Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα του Μ. ΤV:

Για το πως είναι η ζωή ενός αθλητή: «Είναι όμορφη έχει την ευκαιρία να απολαύσεις πολλά πράγματα πολλές χώρες».

Για το τι θα έκανε αν δεν γινόταν ποδοσφαιριστής: «Θα μου άρεσε να είμαι μουσικός να παίζω όργανο, ή να είμαι τενίστας».

Για το πως είναι να είσαι δημοφιλής αθλητής και αν αυτό αποτελεί «όπλο» για τις γυναίκες: «Είμαστε συμπαθητικοί μας βλέπει πολύς κόσμος. Ναι βοηθάει πολύ. Τις περισσότερες φορές είναι όπλο».

Για το αν απολαμβάνει τη δημοσιότητα: «Μου αρέσει που είμαι δημοφιλής. Ο κόσμος μου ζητάει αυτόγραφα, να βγάλει φωτογραφίες μαζί μου».

Για το ποια ήταν η πιο ακραία έκφραση θαυμασμού από μία γυναίκα: «Είναι πολλές. Μία ήρθε σπίτι μου και με έψαχνε. Μία άλλη έκανε τατουάζ το όνομα μου».

Για το αν η σύντροφός του είναι ζηλιάρα: «Είναι ζηλιάρα όταν δεν συμπεριφέρομαι καλά όμως με τη φήμη μου το διαχειρίζεται καλά».

Για το αν τον ενοχλεί το πως διαχειρίζονται το όνομα του: «Μερικές φορές με ενοχλεί, ειδικά όταν χρησιμοποιούν φωτογραφίες μου».

Για το πως είναι η ιδανική γυναίκα: «Να είναι ανεκτική γιατί η ζωή ενός αθλητή δεν είναι εύκολη. Να είναι έξυπνη, συμπαθητική και ευχάριστη. Η εμφάνιση βοηθάει πολύ όμως για μένα μια γυναίκα είναι ενδιαφέρουσα από τον τρόπο που σκέφτεται και μιλάει σε μία συζήτηση. Για τους περισσότερους μετράει η εξωτερική εμφάνιση όμως για μένα μετράει να μπορεί να κάνει διάλογο».

Για τη γέννηση της κόρης του: «Η αλήθεια είναι ότι εδώ και μέρες είμαι χαρούμενος γιατί έχω την κόρη μου. Είμαι ερωτευμένος όταν την κοιτάω όμως είμαι κουρασμένος γιατί δεν με αφήνει να κοιμηθώ».

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δευτέρα, 24 Ιουνίου