ΝΕΕΣ ΣΟΒΑΡΕΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΑΠΟ ΕΣΙΕΝ!

Χοντραίνει η κόντρα του Γκανέζου με τον Παναθηναϊκό μετά τα όσα δήλωσε στο εξωτερικό.

Νέες σοβαρές απειλές από Εσιέν!

Ο Μάικλ Εσιέν μίλησε στην ιστοσελίδα insidefutbol.com και έκανε λόγο για ψευδείς κατηγορίες του Παναθηναϊκού προς το πρόσωπό του, απειλόντας να προσφύγει εκ νέου δικαστικά. Παράλληλα, αναφέρθηκε στον Αντρέα Στραματσόνι και στο λόγο που θεωρεί ότι ήταν αιτία για να μην παίζει στο Τριφύλλι.

«Καταλαβαίνω ότι υπάρχουν ισχυρισμοί πως ήμουν αντιεπαγγελματίας μεταξύ άλλων ψευδών δηλώσεων και θα τους ζητούσα να σταματήσουν τις ψευδείς κατηγορίες για μένα. Σε διαφορετική περίπτωση δεν θα έχω άλλη επιλογή, από το να αναζητήσω κάποια μορφή αποζημίωσης για προσβολή του ονόματος και του χαρακτήρα μου. Δεν είχα ποτέ θέματα, διαφωνίες ή προβλήματα με οποιονδήποτε στο σύλλογο, στο διάστημα που ήμουν εκεί και δεν μπορώ να καταλάβω για ποιο λόγο αμφισβητείται ο επαγγελματισμός και ο χαρακτήρας μου. Είναι η πρώτη φορά στα 15 + χρόνια καριέρα μου που υπάρχουν τέτοιοι ισχυρισμοί εναντίον μου και είναι κάτι που δεν ισχύει και μη αποδεκτό» είπε αρχικά.

Και πρόσθεσε για την προσφυγή κατά του Παναθηναϊκού: «Όταν ο Παναθηναϊκός με ενημέρωσε για την απόφαση να λυθεί το συμβόλαιό μου, δέχθηκα την προσφορά διακανονισμού των ποσών που μου χρωστούσαν για τη σεζόν 2015-16 σε αρκετές δόσεις μέχρι το 2018. Ήρθαμε σε μια συμφωνία με τον Παναθηναϊκό σε δύο διαφορετικές ημερομηνίες (πρώτα στις 08/07/16 και μετά στις 06/09/16) και για κάποιο λόγο δεν σεβάστηκαν ποτέ τον προγραμματισμό της αποπληρωμής, τον οποίο οι ίδιοι μου είχαν προτείνει δύο φορές. Απέτυχαν να ανταποκριθούν στις συμβατικές τους υποχρεώσεις απέναντι μου. Αυτός είναι ο λόγος που επέλεξα να προσφύγω στην ΕΠΟ και πιστεύω ότι θα έχω μια δίκαιη δίκη, ανεξάρτητα από τους ψεύτικους ισχυρισμούς του Παναθηναϊκού».

Για το αν είχε καλές σχέσεις με τον Αντρέα Στραματσόνι απάντησε: «Η σχέση μου με τον κ. Στραματσόνι ήταν εξαιρετικά καλή. Είναι ένας πολύ ειλικρινής άνθρωπος και είχαμε συνεχώς συνομιλίες όταν ήμασταν και οι δύο στο κλαμπ, ενώ ακόμα κρατάμε επαφή. Δεν μπορούσε να με χρησιμοποιήσει, γιατί πιστεύω ότι το κλαμπ δεν μπορούσε να με πληρώσει και ο σύλλογος ήθελε να φύγω».

Τέλος για την εκδίκαση της υπόθεσής του είπε: «Πρώτα απ όλα, εμπιστεύομαι την ΕΠΟ και αυτός ήταν ο λόγος που επέλεξα να προσφύγω εκεί αντί της ΦΙΦΑ. Πιστεύω ακράδαντα, ότι θα έχω μια δίκαιη δίκη, παρά τους ψεύτικους ισχυρισμούς του Παναθηναϊκού. Πιστεύω ότι η ΕΠΟ θα εξετάσει προσεκτικά το αίτημα μου, τη δήλωση μου και όλα τα στοιχεία της υπόθεσης και θα πάρει μια σωστή και δίκαιη απόφαση. Έχω σεβασμό για όλους και περιμένω τον ίδιο σεβασμό, επομένως θα ζητήσω από το κλαμπ να σταματήσει να "ζωγραφίζει" μια ψεύτικη εικόνα για μένα και να σταματήσει να σπιλώνει το όνομα και το χαρακτήρα μου».

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Παρασκευή, 19 Απριλίου