ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΗ ΓΙΑ ΧΑΤΖΗΓΙΟΒΑΝΝΗ ΚΑΙ ΜΗΝΥΜΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!

Διαβάστε στο Leoforos πώς ο Αντρέα Στραματσόνι δίνει ακόμα μεγαλύτερο κίνητρο στα ταλέντα των Ακαδημιών για να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους και να μην πάνε χαμένα.

Επιβράβευση για Χατζηγιοβάννη και μήνυμα σε όλους!

Το καλοκαίρι ο Τάσος Χατζηγιοβάννης ήταν από τους πιτσιρικάδες που έκαναν θετική εντύπωση στην προετοιμασία, πλην φυσικά των Στάικου και Ευαγγέλου που είναι μέλη της πρώτης ομάδας. Ο 18χρονος μεσοεπιθετικός, όμως, έβγαλε μάτια στο πρόσφατο φιλικό με τον Πανελευσινιακό και ο Αντρέα Στραματσόνι φρόντισε να δείξει και σε αυτόν, αλλά και στους υπόλοιπους πιτσιρικάδες, πως η προσπάθεια πλέον ανταμοίβεται.

Ο Ιταλός αποφάσισε την… προαγωγή του Χατζηγιοβάννη στην πρώτη ομάδα, με την οποία προπονείται ανελλιπώς μετά το φιλικό με τον Πανελευσινιακό. Κάτι που έχει ενθουσιάσει τον ίδιο, αλλά αποτελεί και κίνητρο για όλα τα ταλέντα της Ακαδημίας.

Άλλωστε σε πρόσφατες δηλώσεις του ο Στραματσόνι είχε τονίσει: «Φαίνεται η καλή δουλειά της Ακαδημίας. Ξεχώρισα και επιβράβευσα τον Χατζηγιοβάννη, που πλέον προπονείται μαζί μας και θα πρέπει να βρούμε ποια θα είναι η κατάλληλη στιγμή για να του δώσουμε την ευκαιρία, λαμβάνοντας υπόψη ότι είναι άλλο η Κ20 και άλλο η πρώτη ομάδα. Υπάρχουν πάντως 2-3 νεαροί ποδοσφαιριστές που ξεχωρίζουν».

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κυριακή, 16 Ιουνίου