ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ Ο ΟΥΓΚΟ ΓΚΙΜΑΡΑΕΖ!

Η εμφάνιση του Παναθηναϊκού στο εκτός έδρας ματς με τον Ηρακλή δεν ήταν η καλύτερη δυνατή ωστόσο ένας από τους παίκτες που το πάλεψε ήταν ο Ούγκο Γκιμαράεζ

Παραμένει κορυφαίος ο Ούγκο Γκιμαράεζ!

Ο ακραίος του «τριφυλλιού» παραμένει ο κορυφαίος του πρωταθλήματος με βάση τη βαθμολογία του επάθλου Novasports έχοντας 64 βαθμούς έναντι 63 του Μπόζινταρ Τσουκ του Ολυμπιακού.

Παράλληλα ο ίδιος παίκτης βρίσκεται στην 6η θέση της γενικής βαθμολογίας του πρωταθλήματος.

Στην ίδια κατηγορία ο Αλεξάντερ Σιμεόνοφ που έχει αποχωρήσει βρίσεκται στην 16η θέση και ο Άλβι Σούρδι είναι 33ος.

Σε ότι αφορά την κατηγορία καλύτερος πασαδόρος ο Θάνος Μαρούλης παραμένει ψηλά καθώς βρίσκεται στην τέταρτη θέση με 37 βαθμούς ενώ είναι 27ος στη συνολική βαθμολογία.

Στην κατηγορία για τον καλύτερο διαγώνιο ο Φερέιρα Πεντρόσα βρίσκεται σχετικά ψηλά αφού είναι στην 8η θέση με 53 βαθμούς, ένα μόλις λιγότερο από τον Κάιο Άλβες του Παμβοχαϊκού. Στη συνολική βαθμολογία ο Πεντρόσα είναι 15ος.

Εν συνεχεία στην κατηγορία για τον καλύτερο κεντρικό ο Γεράσιμος Κανέλλος είναι 9ος  με 28 βαθμούς (είναι 40ος στη συνολική βαθμολογία) και ο Σωτήρης Πανταλέων είναι 11ος με 23 βαθμούς.

Επιπλέον στην κατηγορία για τον καλύτερο λίμπερο ο Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης βρίσκεται στην 10η θέση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Άλβι Σούρδι διεκδικεί τον τίτλο του καλύτερου αθλητή κάτω των 21 ετών στο πρωτάθλημα καθώς έχει 8 βαθμούς έναντι 10 του Βασίλη Μούχλια του Άρη.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πέμπτη, 13 Δεκεμβρίου