ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΞΑΔΑ Ο ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΑΚΡΑΙΟΣ ΟΥΓΚΟ ΓΚΙΜΑΡΑΕΖ

Πολύ καλή είναι η χρονιά που κάνει ο Ούγκο Γκιμαράεζ στο πρωτάθλημα και αυτό φαίνεται και μέσω των στατιστικών του πρωταθλήματος.

Στην καλύτερη εξάδα ο κορυφαίος ακραίος  Ούγκο Γκιμαράεζ

Ο ακραίος του «τριφυλλιού»  βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας για τον καλύτερο ακραίο του επάθλου Novasports. Ο «πράσινος» άσος βρίσκεται στην πρώτη θέση της συγκεκριμένης κατηγορίας με 63 βαθμούς, μαζί με τον Μπόζινταρ Τσουκ του Ολυμπιακού.

Παράλληλα ο Ούγκο είναι 6ος στη γενική βαθμολογία απέχοντας μόλις έξι βαθμούς από τον Νίκο Παλέντζα του Ηρακλή που είναι στην 5η θέση.

Από κει και πέρα στην κατηγορία του καλύτερου ακραίου ο Άλβι Σούρδι βρίσκεται στην 31η θέση ενώ ο νεαρός παίκτης βρίσκεται στη δεύτερη θέση του Rookie of the year  και είναι μόλις δύο βαθμούς πίσω από τον Βασίλη Μούχλια του Άρη.

Σε ότι αφορά την κατηγορία καλύτερου πασαδόρου ο Θάνος Μαρούλης βρίσκεται στην τιμητική 4η θέση (24οςστη γενική κατηγορία) με 37 βαθμούς έναντι 40 του τρίτου Ντίμα Φιλίποφ.

Στο μεταξύ  ο Φερέιρα Πεντρόσα βρίσκεται στην θέση του καλύτερου διαγώνιου (13ος στη γενική κατηγορία) έχοντας μαζέψει με 51 βαθμούς έναντι 54 του Κάιο Άλβες του Παμβοχαϊκού.

Ακόμα ο Γεράσιμος Κανέλλος είναι 8ος στην κατηγορία καλύτερος κεντρικός (38ος στη γενική κατηγορία) με 28 βαθμούς και ο Σωτήρης Πανταλέων  είναι 12ος με  23 βαθμούς.

Τέλος, ο Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης είναι 11ος στην κατηγορία καλύτερος λίμπερο.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δευτέρα, 17 Δεκεμβρίου