ΔΕΝ ΑΦΑΙΡΟΥΝΤΑΙ ΒΑΘΜΟΙ

Να παλέψουν απερίσπαστοι για την σωτηρία μπορούν πλέον οι «πράσινοι» καθώς η ΕΕΑ απέρριψε τις αιτήσεις των Ντονά και Ψάρρα για αφαίρεση βαθμών.

Δεν αφαιρούνται βαθμοί

Εκτός από τις αγωνιστικές... μάχες που μετά την αλλαγή στον πάγκο και την έλευση του Γιάννη Καλμαζίδη η ομάδα τις κερδίζει συνεχώς, υπάρχουν και οι δικαστικές, οι οποίες είναι εξίσου σημαντικές και δύσκολες και που δυστυχώς λόγω των... εγκλημάτων των προηγούμενων ετών δεν λένε να σταματήσουν.

Ωστόσο η αλήθεια είναι πως ο νομικός σύμβουλος του Ερασιτέχνη Γιάννης Κοτσίρης προσπαθεί μαζί με τους συνεργάτες του να κερδίσουν όσο γίνεται περισσότερες από τις «μάχες». Μία από αυτές που κερδήθηκαν είναι απέναντι στους Σάκη Ψάρρα και Στάθη Ντονά με τους παίκτες να ζητάνε την αφαίρεση βαθμών και την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού να απορρίπτει το σχετικό αίτημα.

Έτσι η ομάδα του Γιάννη Καλμαζίδη θα τα δώσει όλα στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές προκειμένου είτε να αποφύγει ακόμα και τα πλέι άουτ και να σωθεί χωρίς άγχος, είτε να παραμείνει στην Α1 μέσω την συγκεκριμένης διαδικασίας έχοντας όσο γίνεται περισσότερους βαθμούς. Και θα το κάνει απερίσπαστη από την στιγμή που δεν θα υπάρχει το άγχος της αφαίρεσης βαθμών. Αναλυτικά η απόφαση της ΕΕΑ έχει ως εξής: «Από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού ανακοινώθηκαν οι εξής αποφάσεις:
Αιτήσεις των αθλητών Ευστάθιου Ντονά και Αθανάσιου Ψάρρα περί αφαίρεσης βαθμών του ΤΑΑ Α.Ο. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ.
ΑΠΟΡΡΙΠΤΟΝΤΑΙ».

«Οι... μάχες συνεχίζονται»

Ο δικηγόρος του Ερασιτέχνη Γιάννης Κοτσίρης μιλώντας στο leoforos.gr ανέφερε σχετικά με την υπόθεση αλλά και τα προβλήματα που συνεχίζουν να υπάρχουν: «Είναι ευχάριστο που η ομάδα δεν θα έχει πρόβλημα και θα παλέψει στο γήπεδο για να μείνει. Η αλήθεια είναι πως υπάρχουν πολλά προβλήματα και... μάχες που πρέπει να δώσουμε συνολικά για τον Σύλλογο. Όλοι στον Ερασιτέχνη δίνουμε ότι μπορούμε προκειμένου στο τέλος να κερδίσουμε τον... πόλεμο και να μην υπάρχουν προβλήματα σε όλα τα τμήματα».
 

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κυριακή, 16 Ιουνίου