ΣΚΕΤΗ... ΠΑΡΑΝΟΙΑ

Δείτε 21 videos από την... παράνοια της Κυψέλης στο ντέρμπι με την ΑΕΚ που έδωσε τη νίκη στο «τριφύλλι», όπως τα κατέγραψε το leoforos.gr!

Σκέτη... παράνοια

Τι άλλο να πει κανείς για αυτό τον κόσμο; Αυτό τον «πράσινο» λαό που το έχει πάρει πλέον... προσωπικά και θέλει να κρατήσει την ομάδα στη VolleyLeague. Με τέτοιο κόσμο στο πλευρό τους οι παίκτες του Καλμαζίδη, όχι απλά μπορούν να πάνε στα play out, αλλά μπορούν μέχρι και να παραμείνουν χωρίς αυτά στη κατηγορία

Η Θύρα 13, όπως με την Παναχαϊκή, έτσι και με την ΑΕΚ, απηύθυνε κάλεσμα στον κόσμο του «τριφυλλιού» να δώσει δυναμικό παρών στην Κυψέλη και αυτός ανταποκρίθηκε και με το παραπάνω, καθώς στο γήπεδο του Πανελλήνιου δεν υπήρχε άδειο κάθισμα. Το κλειστό της Κυψέλης ήταν κατάμεστο και σε πολλά σημεία έπαιρνε... φωτιά ειδικά όταν οι «πράσινοι» έδειχναν πως δεν μπορούν με τίποτα να χάσουν το παιχνίδι. Τρεις ώρες η Θύρα 13 έδωσε ρεσιτάλ!

Άπαντες κατέθεσαν τα... λαρύγγια τους στις εξέδρες και «έσπρωξαν» τον Παναθηναϊκό στην 3η συνεχόμενη νίκη του και πλέον βλέπει με άλλο... μάτι, την μάχη για την παραμονή στην κατηγορία. Με τέτοιο κόσμο δίπλα του δεν έχει να βοηθεί τίποτα...

Καθίστε αναπαυτικά και απολαύστε τα 21 videos όπως τα κατέγραψε η κάμερα του leoforos.gr, μεταξύ των οποίων και οι τελευταίοι πόντοι στα νικηφόρα σετ του Παναθηναϊκού!

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
VIDEO GALLERY
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Σάββατο, 20 Απριλίου