ΤΙ ΚΟΣΜΟΣ ΘΕΕ ΜΟΥ!

Απίστευτη η Θύρα 13 που γέμισε την Κυψέλη, δημιουργώντας μία κολασμένη ατμόσφαιρα που λύγισε τους παίκτες της ΑΕΚ.

Τι κόσμος Θεέ μου!

Πραγματικά δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψει κανείς τον κόσμο τον Παναθηναϊκού, που έχει ως προσωπική υπόθεση την παραμονή της ομάδας βολεϊ στην VolleyLeague. Οτι και να πεις, δεν γίνεται να μεταφέρεις την δύναμη και την ώθηση που δίνει στους παίκτες του Γιάννη Καλμαζίδη που μέσα σε δύο εβδομάδες ανέτρεψαν όλα τα εις βάρος τους δεδομένα και δείχνουν ικανοί να γλιτώσουν ακόμη και τα play out. Πόσω μάλλον αν συνεχιστούν εμφανίσεις σαν και αυτή κόντρα στην ΑΕΚ.

Η Θύρα 13, όπως με την Παναχαϊκή, έτσι και με την ΑΕΚ, απηύθυνε κάλεσμα στον κόσμο του «τριφυλλιού» να δώσει δυναμικό παρών στην Κυψέλη και αυτός ανταποκρίθηκε και με το παραπάνω, καθώς στο γήπεδο του Πανελλήνιου δεν υπήρχε άδειο κάθισμα. Είχε γεμίσει όλο, με τους «πράσινους» να δημιουργούν μία κολασμένη ατμόσφαιρα που κράτησε 3 ώρες! Όσο δηλαδή και το ματς.

Άπαντες κατέθεσαν τα... λαρύγγια τους στις εξέδρες και ανταμείφθηκαν, καθώς ο Παναθηναϊκός πήρε την 3η συνεχόμενη νίκη του και πλέον βλέπει με άλλο... μάτι, την μάχη για την παραμονή στην κατηγορία. Με τέτοιο κόσμο δίπλα του δεν έχει να βοηθεί τίποτα...

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κυριακή, 21 Απριλίου