ΠΑΝΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΛΕΩΦΟΡΟΣ!

Το leoforos.gr σας παρουσιάζει 6 videos από την Βόχα που μετέτρεψαν σε... Λεωφόρο, οι φίλοι του Παναθηναϊκού στη νίκη του βόλεϊ την Παρασκευή.

Παντού είναι Λεωφόρος!

Ένα από τα συνθήματα που ακούγονται περισσότερο στα εκτός έδρας παιχνίδια του Παναθηναϊκού είναι και το «ΠΑΟ ολέ, ΠΑΟ ολέ, στην Λεωφόρο παίζουμε». Ένα σύνθημα που αντικατοπτρίζει στον απόλυτο βαθμό την αλήθεια, καθώς σε κάθε αγώνα, σε κάθε τμήμα του ΤΡΙΦΥΛΛΙΟΥ ο κόσμος είναι εκεί στήνοντας το δικό του πάρτι.

Ένα τέτοιο πάρτι έστησε και στο Βραχάτι και στο ματς ζωής ή θανάτου της ανδρικής ομάδας βόλεϊ με τον Παμβοχαϊκό. Τι και αν η αρμάδα του Πεδουλάκη υποδεχόταν την Εφές; Ο κόσμος του Παναθηναϊκού βρέθηκε και στην Βόχα, συμβάλλοντας τα μέγιστα στο να έρθει η σπουδαία νίκη που βάζει και πάλι σε τροχιά σωτηρίας την ομάδα. Από την αρχή της χρονιάς ο κόσμος είναι εκεί και βοηθάει στα δύσκολα το τμήμα γιατί αν κάτι το αγαπάς, το δείχνεις στα δύσκολα και όχι στα εύκολα.

Και ειδικά φέτος αυτή η αγάπη φαίνεται σε κάθε ματς και φάνηκε περίτρανα και στο Βραχάτι. Ο κόσμος έδινε τον ρυθμό, οι παίκτες έκαναν το καλύτερο στον αγωνιστικό χώρο και η μεγάλη νίκη ήρθε, με το leοforos.gr να σας παρουσιάζει σε έξι βίντεο κάποιες από τις στιγμές του πάρτι. Στο τέλος παίκτες και κόσμος έγιναν ένα κουβάρι πανηγυρίζοντας την μεγάλη νίκη και ανανέωσαν το ραντεβού τους για την ερχόμενη Παρασκευή και το ματς με την ΑΕΚ, όπου στην Κυψέλη δεν θα πέφτει καρφίτσα και ένα ακόμα υπέροχο πάρτι θα στηθεί στις εξέδρες, γιατί πραγματικά «η Θύρα 13 είναι αυτό που δεν μπορείς να φανταστείς αν δεν το ζεις»...

Απολαύστε στη κατηγορία Media Gallery στα δεξιά, έξι videos από την καταπληκτική ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι φίλοι του Παναθηναϊκού στο ματς με τον Παμβοχαϊκό.

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
VIDEO GALLERY
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κυριακή, 21 Απριλίου