ΣΤΗ... ΣΕΝΤΡΑ Ο ΝΤΟΝΑΣ

Τον Στάθη Ντονά κατηγορεί ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός για την στάση του εξαιτίας της οποίας το «τριφύλλι» δεν μπορεί να κάνει κάποια μεταγραφή.

Στη... σέντρα ο Ντονάς

Ως έναν από τους κύριους υπεύθυνους για την κατάσταση που βρίσκεται αυτή τη στιγμή ο Παναθηναϊκός στο βόλεϊ, θεωρεί ο Ερασιτέχνης τον Στάθη Ντονά. Η διοίκηση της «μάνας του λόχου», τονίζει πως δεν θέλησε να στερήσει τα δεδουλευμένα του αθλητή, όμως ξεκαθαρίζει πως προκαλεί με τη στάση του να απαιτήσει ολόκληρη καταβολή του ποσού άμεσα, καθώς πρόκειται για έναν παίκτη που έχει βγάλει αρκετά χρήματα από το «τριφύλλι» και αυτή τη στιγμή αναγκάζει την ομάδα να προχωρήσει χωρίς κάποια ενίσχυση με ότι αυτό συνεπάγεται...

Αναλυτικά η ανακοίνωση για τον Στάθη Ντονά:

«Αναφορικά με το θέμα της απαγόρευσης των μεταγραφών του αντρικού βόλεϊ θέλουμε να ενημερώσουμε τον κόσμο του Συλλόγου για το πώς φτάσαμε σε αυτό το σημείο. Η νέα διοίκηση μερίμνησε από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε να προτείνει διακανονισμούς σε πολλούς αθλητές, με τους περισσότερους εκ των οποίων να έχει ήδη καταλήξει σε συμβιβασμό. Ο μόνος που δεν δέχτηκε καμία συζήτηση ήταν ο πετοσφαιριστής, Στάθης Ντονάς, ο οποίος απαίτησε την άμεση καταβολή ολόκληρου του ποσού που του οφείλεται.

Δεν θα θέλαμε να στερήσουμε τα δεδουλευμένα του αθλητή, αλλά μας προκαλεί αλγεινή εντύπωση ότι ένας παίκτης που έχει βγάλει στο παρελθόν τόσα χρήματα από τον Παναθηναϊκό δεν δέχεται κανένα συμβιβασμό, όπως συνέβη στην περίπτωση των συναθλητών του και στερεί από το σωματείο μας την περαιτέρω ενίσχυσή του την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο, με ότι αυτό μπορεί να συνεπάγεται στην αγωνιστική της παρουσία.

Παρά την απαγόρευση μεταγραφών, ομάδα και κόσμος πάντα μέσα σε αθλητικά πλαίσια θα παλέψουν για την παραμονή μέχρι τέλους γιατί πάνω από όλα ο Παναθηναϊκός έχει μάθει να δίνει «μάχες» και να βγαίνει νικητής».

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κυριακή, 21 Απριλίου