ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΣΕ ΚΥΨΕΛΗ!

Η λογική επιτέλους επικράτησε και η ομάδα βόλεϊ του Παναθηναϊκού μετακομίζει για τους υπόλοιπους εντός έδρας αγώνες της στην Κυψέλη...

Και οι άνδρες σε Κυψέλη!

Το λέγαμε από την πρώτη στιγμή, πως η ανδρική ομάδα βόλεϊ έπρεπε να χρησιμοποιεί ως έδρα το κλειστό της Κυψέλης. Τότε τόνιζαν πως υπάρχουν προβλήματα με τον Πανελλήνιο, αλλά όπως φάνηκε ωστόσο σήμερα, απλά δεν υπήρχε βούληση, μιας και όταν πήρε και πάλι στα χέρια του την κατάσταση ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Αχιλλέας Μακρόπουλος, βρέθηκε άμεσα λύση. Δυστυχώς έχει χαθεί πολύτιμος χρόνος, αλλά τουλάχιστον η ομάδα του Στέλιου Καζάζη θα βρεθεί σε μια περιοχή που κυριαρχεί το Παναθηναϊκό στοιχείο και με τον κόσμο στο πλευρό της θα παλέψει για την σωτηρία.

Ο επικεφαλής της... μάνας του λόχου, συμφώνησε με τον πρόεδρο του συλλόγου των ολυμπιονικών Βασίλη Ζερβουδάκη, μια συμφωνία που επικυρώθηκε προφορικά και συνάντηση που είχε με τον Ζερβουδάκη ο Σταύρος Σπύρου και στην απογευματινή κοπή πίτας του Πανελληνίου θα πέσουν και οι υπογραφές.

Η συμφωνία έχει να κάνει με τα τρία εντός έδρας ματς που απομένουν και συγκεκριμένα αυτά με Λαμία, Κηφισιά και Νίκη Αιγινίου, ενώ λογικά θα επεκταθεί και στα πλέι άουτ, τα οποία μόνο με θαύμα θα αποφύγουν οι «πράσινοι». Όσον αφορά τις προπονήσεις, θα διεξάγονται κανονικά στη Γλυφάδα και το «Μάκης Λιούγκας».

Μακρόπουλος: «Ευχαριστώ τον Ζερβουδάκη»

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη που έδειξε για ακόμα μία φορά το πόσο δίκιο είχαμε λέγοντας πως είναι έγκλημα που η ομάδα δεν έχει κάνει απολύτως τίποτα για να πάει στην Κυψέλη, μιλώντας στο leoforos.gr ευχαρίστησε τον Βασίλη Ζερβουδάκη λέγοντας: «Όλα πήγαν καλά και η ομάδα βόλεϊ ανδρών θα παίξει τα τελευταία παιχνίδι στην Κυψέλη. Θέλω να ευχαριστήσω τον κύριο Ζερβουδάκγη για την συνεργασία του. Ήταν άψογη με τις γυναίκες, το ίδιο άψογη θα είναι και με τους άνδρες».
 

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δευτέρα, 22 Απριλίου