ΑΝΤΡΙΚΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΑΠΟ ΚΑΖΑΖΗ

Με τις αποφάσεις του να προέρχονται από την καρδιά και όχι από το μυαλό, ο Σ.Καζάζης τόνισε πως αν πέσει ο Παναθηναϊκός θα πέσει μαζί του.

Αντρικές κουβέντες από Καζάζη

Αποφασισμένος να δώσει τα πάντα, για να μπορέσει ο Παναθηναϊκός να εξασφαλίσει την παραμονή του στην Α1, παρουσιάστηκε ο Στέλιος Καζάζης με δηλώσεις του στην Nova. Ο προπονητής της ομάδας βόλεϊ, αναφερόμενος στην τραγική κατάσταση που επικρατεί στο τμήμα, τόνισε: «Για άλλη μία χρονιά βασιζόμαστε σε υποσχέσεις. Εγώ ό,τι κάνω το κάνω, όχι με αυτό που λέει η λογική και το μυαλό μου, αλλά με αυτό που λέει η καρδιά μου. Δεν περιμένω από κανένα τίποτα. Αν η ομάδα πέσει, θα πέσω μαζί της και εγώ και θα είναι η τελευταία φορά που ασχολούμαι με το βόλεϊ».

Όσον αφορά για την στήριξη που ενδεχομένως να υπάρχει από τον Ερασιτέχνη, είπε: «Με τον κ.Αχιλλέα Μακρόπουλο έχω κάνει δύο ραντεβού. Το ένα ήταν στα τέλη Νοεμβρίου, όπου εκεί πήρα τις αποφάσεις μου. Είναι πολύ αξιοπρεπής άνθρωπος και ξέρει τί του γίνεται. Είναι ο μοναδικός που είναι ξεκάθαρος και ντόμπρος. “Απο εμένα”, μου είχε πει “αυτή η ομάδα δεν θα δει ούτε ένα ευρώ” και το εκτιμώ αυτό».

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τρίτη, 23 Ιουλίου