ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΕΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ

Σε απολογία για την μη τήρηση του διακανονισμού στους Ερπ, Αντράε και Σαμικά κλήθηκε ο Παναθηναϊκός. Η πλευρά των παικτών ζητάει την απαγόρευση μεταγραφών και να ισχύσει ο τελευταίος διακανονισμός που είχε συμφωνηθεί.

Έρχονται και νέα προβλήματα

Όχι απλά δεν έχουν τελειωμό τα προβλήματα στον Παναθηναϊκό, αλλά πραγματικά αυτό που συμβαίνει δεν έχει προηγούμενο. Την στιγμή που οι «πράσινοι» πάνε να τα βρουν με τον Ανδρεάδη, η προσφυγή του οποίου εκδικάζεται την Παρασκευή, έρχονται τρεις ακόμα παίκτες να ζητήσουν 15.000 ευρώ.

Συγκεκριμένα ο αθλητικός δικαστής κάλεσε σε απολογία για τις 25/1 το «τριφύλλι» μετά από καταγγελία των Ερπ, Αντράε και Σαμικά με την ανακοίνωση να έχει ως εξής: «O αθλητικός δικαστής καλεί σε απολογία την Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2013 και ώρα 16:00 π.μ. τo σωματείο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΟ/ΤΑΠ οπότε θα συζητηθεί η καταγγελία των πετοσφαιριστών Renaud Herpe, Bjorn Andrae και Guillaume Samica για την μην εξόφληση ληξιπρόθεσμων οφειλών».

Έχει καθυστερήσει μια δόση

Ο λόγος που η πλευρά των παικτών έκανε αυτή την κίνηση, είναι πως ο Παναθηναϊκός σύμφωνα με την καταγγελία έχει καθυστερήσει από μία δόση στον καθένα. Πλήρωσε την πρώτη και δεν έχει δώσει την δεύτερη και γι' αυτό ζητάνε να υπάρξει απαγόρευση μεταγραφών. Δεν ζητήθηκε μείωση βαθμών, μιας και αυτό είναι υπερβολικό και έχει να κάνει με άλλη διαδικασία. Θα ζητηθεί να ισχύσει ο δεύτερος διακανονισμός.

Δόθηκαν σε εταιρία ενοικίασης αυτοκινήτων

Στον Παναθηναϊκό είναι εκνευρισμένοι, γιατί τα λεφτά υπήρχαν στην ΕΣΑΠ και ο δικηγόρος των παικτών Νίκος Πετράτος, κατάφερε να τα... κατασχέσει για χρέη του «τριφυλλιού» σε εταιρία ενοικίασης αυτοκινήτων, παρότι η ΕΣΑΠ είχε ξεκαθαρίσει πως τα χρήματα θα πήγαιναν στους παίκτες. Έτσι οι «πράσινοι» θα προσπαθήσουν να βρουν λύση με την εταιρία ή με την διοργανώτρια αρχή, η οποία σε σχέση με τα όσα έχουν ειπωθεί στο ξεκίνημα σχετικά με το ότι τα χρήματα του ΟΠΑΠ θα πηγαίνουν σε παίκτες, έχει φανεί ανακόλουθη.

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τρίτη, 16 Ιουλίου