«ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ»

Ο Γιάννης Λιβαθηνός μιλώντας στο leoforos.gr αναφέρει πως οι παίκτες βάζουν πάνω από όλα την ομάδα, ζητάει την επιστροφή στην Κυψέλη και τονίζει πως πλέον πρέπει να μιλήσει η διοίκηση.

«Πάνω από όλα την ομάδα»

Παρότι από την αρχή της χρονιάς αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα, οι παίκτες και η τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού, έβαλαν για ακόμα μία φορά πλάτη και δέχτηκαν τις υποσχέσεις της διοίκησης για πληρωμές την Παρασκευή, επιστρέφοντας στις προπονήσεις.

Ο αρχηγός Γιάννης Λιβαθηνός μιλώντας στο leoforos.gr, εξήγησε τους λόγους της απόφασης αυτή, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως ο Παναθηναϊκός είναι πάνω από όλους, ζητώντας όπως όλοι οι συμπαίκτες του, αλλά και ο Στέλιος Καζάζης την επιστροφή (είχε παίξει στην πρεμιέρα με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης) στην Κυψέλη για τα τέσσερα παιχνίδια που απομένουν.

Ο έμπειρος πασαδόρος μας ανέφερε, δείχνοντας το κλίμα που επικρατεί στην ομάδα και την αγάπη που έχουν οι παίκτες για το «τριφύλλι»: «Για εμάς πάνω από όλα είναι ο Παναθηναϊκός. Όλοι βάλαμε πάνω από όλα την ομάδα, για να μπορέσουμε να καταφέρουμε να σωθεί. Εμείς ως παίκτες κάναμε συνάντηση με την διοίκηση και περιμένουμε. Το θέμα είναι πως πρέπει να ξεπεραστούν άμεσα τα προβλήματα. Το γηπεδικό είναι σημαντικό και κάναμε πρόταση να παίξουμε στην Κυψέλη. Μένουν τέσσερα παιχνίδια και θα πρέπει να τα δώσουμε μπροστά στον κόσμο μας. Να γίνει σωστά η προσπάθεια και ας γίνει ότι γίνει. Τώρα πρέπει να μιλήσει η διοίκηση. Οι παίκτες κάνουν ότι μπορούν μέσα στο γήπεδο, αλλά έρχονται στις προπονήσεις με κατεβασμένα πρόσωπα, λόγω των προβλημάτων. Πρέπει κάτι να γίνει, γιατί ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλος σύλλογος και δεν αξίζει να βρίσκεται σε αυτή τη θέση».
 

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πέμπτη, 18 Απριλίου