ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΣΤΟ ΑΔΙΕΞΟΔΟ!

Μέχρι την Παρασκευή θα περιμένουν οι παίκτες του Παναθηναϊκού να υλοποιηθούν οι υποσχέσεις της διοίκησης και τα πάντα βρίσκονται σε τεντωμένο σχοινί.

Παράταση στο αδιέξοδο!

Η κατάσταση στο ανδρικό τμήμα βόλεϊ του Τριφυλλιού έχει φτάσει σε οριακό σημείο. Οι παίκτες έκαναν αποχή την Δευτέρα και στη συνέχεια ο πρόεδρος, Χρόνης Ακριτίδης, τους ζήτησε να τους κάνει το τραπέζι για να μιλήσουν. Υποσχέσεις δόθηκαν ξανά, αλλά αισιοδοξία από την πλευρά των παικτών για λύση δεν υπάρχει με τον Χρόνη Ακριτίδη να τους ζητάει παράταση μέχρι την Παρασκευή καθώς τότε θα δοθούν κάποια χρήματα.

Από την πλευρά του ο τεχνικός της ομάδας, Στέλιος Καζάζης, ζήτησε από την διοίκηση την επιστροφή στην Κυψέλη και παράλληλα την απόκτηση ενός διαγώνιου, έστω και φθηνού, ενώ είπε και στους παίκτες του: «Είναι υποχρέωσή μας να παλέψουμε για την σωτηρία. Ανεξάρτητα από τα προβλήματα που δεν πρόκειται να λυθούν. Να κάνουμε τα πάντα να μείνει η ομάδα».

Το σίγουρο είναι πως η κατάσταση στον Παναθηναϊκό δεν είναι καθόλου καλή και πλέον είναι πολύ πιθανό να έρθει και η καταστροφή...

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Σάββατο, 20 Απριλίου