ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΔΕΙΑ...

Σίγουροι πως θα πάρουν κανονικά την άδεια από την ΕΕΑ είναι στον Παναθηναϊκό. Το πρωί πληρώνουν το ΙΚΑ και ο φάκελος θα είναι πλήρης.

Πληρώνει ΙΚΑ και παίρνει άδεια...

Μπορεί ακόμα να μην έχουν βρεθεί επενδυτές, ωστόσο για τον Παναθηναϊκό το θέμα της αδειοδότησης είναι για την χρονική στιγμή πιο σημαντικό. Οι «πράσινοι» θα πρέπει αύριο Τρίτη να βρεθούν στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού και είναι αισιόδοξοι πως θα βρεθεί λύση και θα πάρουν την άδεια. Στο σημερινό Δ.Σ ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Αχιλλέας Μακρόπουλος έδωσε τα χρήματα που έπρεπε να πληρωθούν στο ΙΚΑ και λογικά δεν θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα.

Βέβαια το κυριότερο μετά την άδεια, είναι να μπορέσουν να φτιάξουν ομάδα. Ο Χρόνης Ακριτίδης τρέχει το θέμα των χορηγιών, αλλά εξελίξεις αναμένονται μετά τις εκλογές. Αισιοδοξία πως θα τελικά θα βρεθούν οι άνθρωποι να χρηματοδοτήσουν το βόλεϊ ανδρών υπάρχει, αλλά με δεδομένα τα προβλήματα είναι συγκρατημένη. Αλλά είπαμε πως όλα θα γίνουν βήμα-βήμα και τώρα αυτό που έχει σημασία είναι να πάρει η ομάδα αύριο την άδεια και μετά τις εκλογές να πέσει όλο το βάρος στην ανεύρεση χορηγών.

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Σάββατο, 23 Νοεμβρίου