ΒΟΛΕΪ ΑΝΔΡΩΝ: ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΡΟ ΣΤΟΥΣ ΤΕΛΙΚΟΥΣ

Μια ακόμα μάχη δίνει φέτος το τμήμα βόλεϊ ανδρών του Παναθηναϊκού το οποίο δοκιμάζεται σήμερα (6μ.μ. Live streaming Volley League TV) στην έδρα του Φοίνικα με στόχο την πρόκριση στους τελικούς του League Cup. 

Βόλεϊ Ανδρών: Από τη Σύρο στους τελικούς

Οι «πράσινοι» θέλουν να κρατήσουν το 3-1 με το οποίο είχαν επικρατήσει στο πρώτο ματς στο κλειστό του Αγίου Θωμά. Ο τεχνικός του συλλόγου Δημήτρης Ανδρεόπουλος ξέρει ότι ματς θα είναι δύσκολο αλλά έχει προετοιμάσει τους παίκτες του για να μπορέσουν να πάρουν αυτό που θέλουν. 

Ο αρχηγός της ομάδας Σωτήρης Πανταλέων είπε: «Δεν σκεπτόμαστε τι έγινε στον πρώτο αγώνα, ούτε υπολογίζουμε στο πλεονέκτημα του 3-1. Ο αγώνας στη Σύρο θα είναι δύσκολος. Χάσαμε στην έδρα μας από τη Σύρο για πρωτάθλημα. Από τότε έχουμε δουλέψει πολύ και έχουμε προετοιμαστεί πιο πολύ σε θέματα τακτικής απέναντι στον αντίπαλο μας.

Πάμε να παίξουμε ελεύθερα και να πιέσουμε τον αντίπαλο. Δεν θέλουμε μόνο δύο σετ. Θέλουμε τη νίκη. Στη Σύρο είναι ευχάριστο να παίζει κάθε ομάδα γιατί το κοινό είναι βολεϊκό και χειροκροτεί το ωραίο θέαμα».

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Παρασκευή, 06 Δεκεμβρίου