ΒΛΕΠΕ, ΑΚΟΥ, ΣΩΠΑΙΝΕ… (VIDEO)

Η εικόνα πολλές φορές σοκάρει από μόνη της και έτσι καμιά φορά δεν χρειάζεται να λες και πολλά για να περιγράψεις κάτι.

Βλέπε, άκου, σώπαινε…  (video)

Πραγματικά είναι αστείο (έστω και αν είναι ενοχλητικό) όταν η μετάδοση της ΕΡΤ έχει τόσο… αντιπαναθηναϊκό χαρακτήρα! 

Στο περασμένο ματς με τον Φοίνικα (ενώ είχε προηγηθεί η αντιπαναθηναϊκή μετάδοση στο ντέρμπι αιωνίων στο βόλεϊ γυναικών)  λοιπόν ο Παναθηναϊκός τίμησε με τον τρόπο του την ομάδα μπάσκετ με αμαξίδιο για την άνοδο στην Α1 κατηγορία αλλά και γενικότερα  για την προσφορά της στον αθλητισμό ΑμέΑ.

Πράξη την οποία τίμησε σύσσωμη η ομάδα βόλεϊ του Παναθηναϊκού αλλά και η ομάδα του Φοίνικα Σύρου, οι φίλαθλοι του και το τεχνικό τιμ που τους χειροκρότησαν όρθιοι.

Αυτή η ιστορία πήρε χρόνο δύο λεπτών …

Κι όμως σε τηλεοπτικό χρόνο δύο λεπτών ο άνθρωπος που θέλει να λέγεται εκφωνητής της αναμέτρησης δεν βρήκε χρόνο να …ψελλίσει τίποτα , παρά μισή πρόταση στο τέλος.

Εκείνη την ώρα ακούσαμε για τον τελικό Σλοβενίας-Σερβίας, για τα ατού του Φοίνικα Σύρου, για το πρόβλημα με τους έλληνες διαγώνιους… Για του λόγου του αληθές θαυμάστε από 4.30 μέχρι 6.30 της μετάδοσης στον ακόλουθο σύνδεσμο: 

https://webtv.ert.gr/athlitika/athlitikoi-agwnes/volley/11noe2019-volley-league-panathinaikos-foinikas-s/?fbclid=IwAR3Q9Lt6DSEjXfNo55gftG6vgAQK_WBihPLbu7YCWd3jEnLGE0GZ44aOETE

Επιστρέψαμε και είμαστε  εδώ για να συνεχίσετε να  γίνεστε ρεζίλι...

Η μεγάλη αγκαλιά και το ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ θα ηχεί συνεχώς στα αυτιά σας...

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Παρασκευή, 13 Δεκεμβρίου