ΖΗΣΗΣ: «ΕΙΜΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ- ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΟΥ ΟΠΑΠ

Ο Έλληνας λίμπερο του Παναθηναϊκού μίλησε στο Leoforos.gr για την συνεργασία του ΟΠΑΠ με τον Παναθηναϊκό αλλά και για το καλό ξεκίνημα της ομάδας.

Ζήσης: «Είμαι χαρούμενος για το ξεκίνημα στο πρωτάθλημα- Περήφανος για την πρωτοβουλία του ΟΠΑΠ

Αναλύτικά όσα ανέφερε ο Δημήτρης Ζήσης στο Leoforos.gr

Πως βλέπεις την συνεργασία του ΟΠΑΠ με τον Παναθηναϊκό:

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι σαν ομάδα και προσωπικά και εγώ που για δεύτερη χρονιά ο Παναθηναϊκός συνεχίζει την συνεργασία του με τον ΟΠΑΠ. Εγώ ως αθλητής του συλλόγου είμαι πολύ περήφανος για την πρωτοβουλία του ΟΠΑΠ να στηρίξει την ανακαίνιση των δύο παιδιατρικών νοσοκομείων».

Ξεκινήσατε με νίκη στην Κρήτη απέναντι στον ΟΦΗ. Ποια είναι η γνώμης σου για το παιχνίδι;

Αρχικά είμαι χαρούμενος για το θετικό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα απέναντι σε μία καλή ομάδα. Ήμασταν σοβαροί και συγκεντρωμένοι από την αρχή του αγώνας ως το τέλος. Δεν αφήσαμε κανένα περιθώριο στον ΟΦΗ να αντιδράσει και επιβάλλαμε από την αρχή το παιχνίδι μας.

Πως βλέπεις τον δύσκολο αγώνα που ακολουθεί με τον Φοίνικα Σύρου στο Μαρούσι;

Ο Φοίνικας είναι μία πολύ καλή ομάδα, που κάθε χρόνο κάνει ένα μείγμα Ελλήνων νέων αθλητών που τους πλαισιώνουν έμπειροι ξένοι. Αυτό έχεις ως αποτέλεσμα να δημιουργούν ένα πολύ ανταγωνιστικό σύνολο. Όμως αυτό δεν αποτελεί κάποια δικαιολογία για εμάς. Πρέπει να είμαστε σοβαροί και να παίξουμε αυτό που ξέρουμε και πιστεύω πως και με την βοήθεια του κόσμου δεν θα έχουμε κάποιο πρόβλημα.

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πέμπτη, 21 Νοεμβρίου