ΤΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΚΛΗΣΗΣ, ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΩΝΕΙ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ!

Την πρόκληση επεισοδίου από Αστυνομικό που ήταν με πολιτικά στο γήπεδο και προκαλούσε τον κόσμο του Παναθηναϊκού, στο ντέρμπι του Σαββάτου (2/11) για το πρωτάθλημα Βόλεϊ Γυναικών, αναφέρει το Φύλλο Αγώνα της αναμέτρησης!

Το ντοκουμέντο της πρόκλησης, που δικαιώνει τον Παναθηναϊκό!

Κι αυτό αποδεικνύει το αληθές των καταγγελιών των ανθρώπων του Παναθηναϊκού, από την πρώτη στιγμή, καταρρίπτοντας ταυτόχρονα την κατασκευή… σεναρίων του ΟΣΦΠ με προφανή στόχο τη «ζημιά» στο τριφύλλι. Αφού αναφέρει την παρουσία του αστυνομικού στο σημείο της έντασης το Φύλλο Αγώνος αναγράφει χαρακτηριστικά ότι: «Αυτός προκάλεσε λεκτικά και με χειρονομίες τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού, με αποτέλεσμα να δεχτεί 10 μπουκάλια με νερό και 2 μπουκάλια προς την πλευρά των παικτριών του Ολυμπιακού. Ο αγώνας διακόπηκε για 8 λεπτά και ύστερα από συστάσεις από τα μεγάφωνα ο αγώνας συνεχίστηκε κανονικά».

Πέρα από το γεγονός ότι με τη συγκεκριμένη αναφορά, επιβεβαιώνονται με τον πλέον επίσημο τρόπο όσα υποστήριζαν οι πράσινοι με ό,τι αυτό συνεπάγεται, η Αστυνομία οφείλει να τιμωρήσει παραδειγματικά το συγκεκριμένο… όργανο της τάξης, που μάλλον ήρθε για άλλο λόγο στο γήπεδο και όχι για να κάνει το καθήκον του.

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
PHOTO GALLERY
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου