ΠΟΤΟΚΑΡ: «ΔΕΝ ΕΧΩ ΞΑΝΑΠΑΙΞΕΙ ΠΟΤΕ ΜΟΥ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟ ΚΟΣΜΟ»!

Η Μόνικα Πότοκαρ μίλησε αποκλειστικά στην «ΠΡΑΣΙΝΗ» για το φετινό πρωτάθλημα, τη νέα της ομάδα, αλλά την καυτή ατμόσφαιρα, που δημιουργούν οι οπαδοί του Παναθηναϊκού, τους οποίους καλεί στο γήπεδο του «Αγίου Θωμά» στο Μαρούσι!

Πότοκαρ: «Δεν έχω ξαναπαίξει ΠΟΤΕ μου μπροστά σε τέτοιο κόσμο»!

Στο ΟΑΚΑ βρέθηκε η Μόνικα Πότοκαρ, προκειμένου να παρακολουθήσει το τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος», και μίλησε στα… ελληνικά στη συντάκτρια της «Πράσινης», Δήμητρα Πολυχρονοπούλου.

Η Μόνι Πότοκαρ στην τέταρτη χρονιά της στην Ελλάδα, γνωρίζει πολύ καλά το πρωτάθλημα, την πόλη, αλλά και τα… ελληνικά, ενώ μέσω της «Πράσινης» κάλεσε τον κόσμο του Παναθηναϊκού να στηρίξει τα φίνα κορίτσια στην προσπάθειά τους, λίγα 24ωρα πριν την έναρξη της Volley League, γεμίζοντας το κλειστό του «Αγίου Θωμά» στο Μαρούσι!

Η 32χρονη ύψους 1,77μ. ακραία αναμένεται φέτος να δυναμώσει το ρόστερ του «τριφυλλιού» με στόχο να επιστρέψει σταδιακά το τμήμα εκεί που ανήκει, στην ελίτ του ελληνικού πρωταθλήματος. Αυτή είναι η 4η χρονιά σου στην Ελλάδα. Τι ήταν αυτό που σε έκανε να πεις το «ναι» στην πρόταση του Παναθηναϊκού;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΗΝ ΠΡΑΣΙΝΗ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
PHOTO GALLERY
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Παρασκευή, 17 Ιανουαρίου