ΤΟ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΤΟΥ ΠΕΛΕΚΟΥΔΑ: «ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΥΘΟΙ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΟ PAO ALIVE;»

Ο Παναγιώτης Πελεκούδας πριν από δυο μήνες είχε ενημερώσει πως θα δώσει μέρος του συμβολαίου του στο PAO Alive και σήμερα απορεί που ακόμα άνθρωποι που έγιναν μύθοι μέσα από τον Παναθηναϊκό δεν έχουν πράξει κάτι ανάλογο.

Το παράπονο του Πελεκούδα: «Πως γίνεται μύθοι του Παναθηναϊκού να μην συμμετέχουν στο PAO Alive;»

Υπάρχουν αθλητές που έκαναν… περιουσίες και τεράστιο όνομα, με την παρουσία τους στον Παναθηναϊκό. Για την ώρα, κανένας από αυτούς δεν έχει ανταποκριθεί στο κάλεσμα για τη σωτηρία του Συλλόγου συνολικά, μέσω του PAO Alive. Σε αντίθεση με αυτή την κατηγορία αθλητών, ένας από τους εν ενεργεία «πράσινους» έχει δώσει εδώ και καιρό το καλό παράδειγμα. Ο Παναγιώτης Πελεκούδας, διεθνής κεντρικός της ομάδας βόλεϊ του Παναθηναϊκού, εδώ και δυο μήνες έχει κάνει γνωστό πως διαθέτει στο PAO Alive το 1/10 του συμβολαίου του. Μια κίνηση συμβολική, στην οποία περίμενε πως θα βρει ακολούθους αλλά για την ώρα δεν έχει κάνει κανένας άλλος, είτε εν ενεργεία είτε παλαίμαχος, κάτι ανάλογο.

Αυτό είναι και ένα μεγάλο παράπονο που έχει ο 30χρονος διεθνής κεντρικός. Σε συνέντευξή του στο Volleyplanet.gr, αναφέρθηκε σε αυτό και μάλιστα αναρωτήθηκε το γιατί τόσοι άνθρωποι που έχουν γίνει μύθοι μέσα από τον Παναθηναϊκό, δεν έχουν συνεισφέρει στο PAO Alive. Είναι χαρακτηριστικό πως ο Παναγιώτης Πελεκούδας ακόμα και στη διάρκεια της παραμονής του στο Μονπελιέ με την εθνική ομάδα, λόγω της συμμετοχής της Ελλάδας στο Eurovolley, ρωτούσε τους Έλληνες φιλάθλους για το πως πάει το PAO Alive…

Όταν του έγινε η σχετική ερώτηση για το ότι ήταν ο πρώτος αθλητής του Συλλόγου που στήριξε το PAO Alive και συνεχίζει να ενδιαφέρεται, ο Πελεκούδας απάντησε: «Ναι και δεν μπορώ να καταλάβω πως γίνεται από όλους αυτούς τους μύθους που έχουν περάσει από όλα τα τμήματα του Παναθηναϊκού να μην έχει συμμετάσχει κανείς ακόμα στο PAO ALIVE. Είναι θέμα επιβίωσης του συλλόγου, αλλά και να προσφέρουμε κάτι στα παιδιά μας για τις επόμενες δεκαετίες».

Διαβάστε όλη τη συνέντευξη του Παναγιώτη Πελεκούδα στο volleyplanet.gr

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δευτέρα, 16 Δεκεμβρίου