ΡΑΠΤΗΣ: «ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΔΥΟ ΝΙΚΕΣ ΜΕ ΡΟΥΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ»

Ο Αλέξανδρος Ράπτης ανέφερε το πόσο σημαντικό είναι να βρίσκεται ομάδα σε τέτοιες διοργανώσεις, ενώ δε ξέχασε να μιλήσει για τους δυο τελικούς με Ρουμανία και Πορτογαλία.

Ράπτης: «Πάμε για δυο νίκες με Ρουμανία και Πορτογαλία»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αλέξανδρου Ράπτη

Για το παιχνίδι με την Γαλλία : 

” Ναι. Το τελευταίο σετ πιστεύω θα μπορούσαμε να το είχαμε πάρει. Τουλάχιστον το χαρήκαμε. Εγώ τουλάχιστον είδα χαμόγελα από τους συμπαίκτες μου. Εγώ προσωπικά το χάρηκα. Πάνω απ’ όλα αυτό. Να το χαιρόμαστε, γιατί είμαστε σε μια μεγάλη διοργάνωση και να παίξουμε όσο καλύτερα μπορούμε”.

Για το πως είναι να αντιμετωπίζεις παίκτες τέτοιου επιπέδου :

” Σίγουρα τα παιδιά είναι πολύ καλοί παίκτες και το έχουν αποδείξει με τις θέσεις που παίρνουν σε μεγάλα τουρνουά. Σήμερα, ο κόσμος τους ήτανε υπέροχος. Δηλαδή χόρευε, φώναζε, έκανε τα πάντα. Ήταν σίγουρα πολύ όμορφο, γιατί δεν έχω παίξει σε παρόμοια διοργάνωση. Εύχομαι να βρισκόμαστε συνέχεια σε τέτοια γήπεδα και σε τέτοιες διοργανώσεις”.

Για το αν «ξεψάρωσε» ο ίδιος στην διάρκεια του παιχνιδιού :

” Να σας πω την αλήθεια δεν πιστεύω ότι έκανα κάτι. Κάθε παιχνίδι θέλω να παίζω καλύτερα, ώστε να βοηθάω τους συμπαίκτες μου και την ομάδα ”.

Για τα παιχνίδια με την Ρουμανία και την Πορτογαλία :

” Εννοείται ότι μπορούμε να νικήσουμε. Δεν ήρθαμε εδώ να φύγουμε έτσι. Ήρθαμε σίγουρα να πάρουμε μία νίκη, δυο νίκες όσες μπορούμε. Για τις δυο νίκες, εγώ προσωπικά και η ομάδα σίγουρα, θα δώσουμε το 100%”.

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κυριακή, 20 Οκτωβρίου