ΑΝΔΡΕΟΠΟΥΛΟΣ: «ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ»

Γλυκόπικρη γεύση άφησε στον Δημήτρη Ανδρεόπουλο και τους παίκτες του η πρεμιέρα της Εθνικής ομάδας στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα όπου ηττηθήκαμε με 3-0 από τη Βουλγαρία.

Ανδρεόπουλος: «Υπάρχει διαφορά από την Βουλγαρία»

Όλοι αναγνώρισαν τη δίκαιη επικράτηση των γειτόνων μας, ωστόσο στάθηκαν σ’ αυτές τις μικρές λεπτομέρειες που έκαναν τη διαφορά ειδικά στο πρώτο σετ που ήμασταν κοντά κι έδωσαν το σύνθημα για την επόμενη μέρα που μας φέρνει αντιμέτωπους με την Ιταλία.

«Προσπαθήσαμε, υπήρχε η διάθεση, η αγωνιστικότητα όχι όμως και το αποτέλεσμα. Συζητώντας για αγωνιστικά χαρακτηριστικά, δικαίως χάσαμε με 3-0 από μια ανώτερη ομάδα.

Τα περισσότερα λάθη που κάναμε κι ειδικά στο πρώτο σετ, δικαιολογούνται γιατί έπρεπε να πάρουμε κάποια ρίσκα στο σερβίς και στην επίθεση. Τόσο στο πρώτο, όσο και στα άλλα δύο που οι Βούλγαροι πήραν μια διαφορά παλέψαμε πραγματικά. Αυτό που δεν κάναμε καλά με αποτέλεσμα να μην μπορούμε να είμαστε πιο κοντά στο σκορ ήταν η κόντρα επίθεση όπου αν και είχαμε πολλές ευκαιρίες δεν τα καταφέραμε. Κι εκεί είναι η διαφορά μας στη δύναμη.

Άγχος δεν θεωρώ ότι είχαμε κι εγώ δεν το διέκρινα,. Αντίθετα διέκρινα επιθυμία και θέληση να παλέψουμε. Κι αύριο έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι κι εμείς θα κάνουμε ότι κάναμε και σήμερα. Θα μπούμε να παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις… Κι αυτό θα κάνουμε κάθε μέρα… Αυτό μπορούμε κι αυτό θα κάνουμε, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι αυτές οι δυνατότητες μας. Το είδατε όμως κι εσείς σήμερα τι διαφορά δύναμης αντιμετωπίζουμε. Αυτό που προσπαθήσαμε και κάναμε στο παιχνίδι ήταν ένα από τα καλύτερα μας… Κι αυτή είναι η διαφορά μας με τις ομάδες του υψηλού επιπέδου» είπε ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος.

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου