ΡΑΠΤΗΣ: «ΜΕ ΤΗΝ… ΤΡΕΛΑ ΜΑΣ, ΝΑ ΕΡΘΕΙ Η ΕΚΠΛΗΞΗ»!

Ο 19χρονος ακραίος του Παναθηναϊκού, Αλέξανδρος Ράπτης, αποκάλυψε στην «Πράσινη» το πώς ένιωσε όταν άκουσε το όνομά του να συμπεριλαμβάνεται στις κλήσεις για την αποστολή της «γαλανόλευκης» στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα βόλεϊ.

Ράπτης: «Με την… τρέλα μας, να έρθει η έκπληξη»!

«Τα συναισθήματα είναι ανάμεικτα για μένα. Υπάρχει μια… μίξη αναπαραγωγικού άγχους, δέους, αλλά και ανυπομονησίας. Γιατί σε τόσο μεγάλες διοργανώσεις δε παίζεις κάθε μέρα. Εγώ με το που ήρθα στην ομάδα η αλήθεια είναι πως μπήκα κατευθείαν στα… βαθιά, καθώς ξεκινήσαμε να παίζουμε πολύ σημαντικά παιχνίδια. Η ομάδα όμως το προσπαθεί εδώ και δέκα χρόνια να αγωνιστεί σε τελική φάση ευρωπαϊκού πρωταθλήματος και τα καταφέραμε. Για μένα είναι πολύ διαφορετικό, καθώς θα παίξω με αντιπάλους που μέχρι τώρα έβλεπα στην… τηλεόραση»! Και πρόσθεσε: «Πάντα έχουμε άγχος για τις κλήσεις, και εγώ ειδικά ως μικρότερος. Αλλά γενικά μπορώ να πω πως πάντα οι αθλητές έχουμε μια γλυκιά ανυπομονησία για να ακούσουμε το όνομά μας.

Έτσι και εγώ περίμενα να ακούσω το όνομά μου για την αποστολή στη Γαλλία. Η προετοιμασία ήταν καλή και όλοι ήμασταν μία παρέα εντός και εκτός γηπέδου. Σίγουρα υπήρχαν και δυσκολίες, όμως μέσα απ΄τις συζητήσεις και από αυτά που είπαμε ως ομάδα μεταξύ μας συνεχίσαμε κανονικά. Είμαστε χαρούμενοι που ολοκληρώθηκε η προετοιμασία και τώρα πάμε να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό στο ευρωπαϊκό, να είμαστε ικανοποιημένοι με την απόδοσή μας και να μην αδικήσουμε τους εαυτούς μας».

Ο Αλέξανδρος Ράπτης εν κατακλείδι ανέφερε: «Η τρέλα μας είναι το μυστικό. Η σκέψη μας να περάσουμε καλά και από εκεί και πέρα να δώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας και γιατί να μην έρθει η έκπληξη»!

 

 

 

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
PHOTO GALLERY
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τρίτη, 10 Δεκεμβρίου