ΑΝΔΡΕΟΠΟΥΛΟΣ: «ΑΠΟ ΠΑΤΕΡΑ ΣΕ ΓΙΟ»!

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού και Ομοσπονδιακός τεχνικός με την Εθνική ομάδα βόλεϊ Ανρών, Δημήτρης Ανδρεόπουλος θυμάται μέσω της «Πράσινης» το… ψηλόλιγνο παιδί που ήρθε στη Λεωφόρο το 1996, τον Σωτήρη Πανταλέοντα!

Ανδρεόπουλος: «Από πατέρα σε γιο»!

«Εγώ θυμάμαι και τις πρώτες ημέρες που ήρθε στην ομάδα ο Σωτήρης. Ήταν ένα παιδάκι ψηλόλιγνο, που είχε έρθει από τους μικρούς του Παναθηναϊκού, να κάνει προπονήσεις στην πρώτη ομάδα. Είχε μεγάλη όρεξη για να παίξει και σε σύντομο χρονικό διάστημα προωθήθηκε στην ανδρική ομάδα και παίξαμε συμπαίκτες!», ανέφερε αρχικά ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος ενώ δε θέλησε να αποκαλύψει τι του είπε: «Ξέρει ο Σωτήρης τι του είπα! Δε του κάναμε καψόνια, αλλά πάντα οι μικροί έχουν και άλλες αρμοδιότητες στις προπονήσεις».

Σχετικά με την σχέση που έχει αναπτύξει τώρα ο Σωτήρης Πανταλέων με τον γιο του, Χαράλαμπο, ο Έλληνας κόουτς σημείωσε: «Η σχέση είναι ίδια όπως είχα εγώ υπό την προστασία μου, έτσι τώρα ο Σωτήρης έχει τον γιο μου υπό την επίβλεψη του. Είναι ένα όμορφο και περίεργο συναίσθημα, αλλά πάντα η ζωή φέρνει τέτοιους κύκλος»!

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου