ΑΝΔΡΕΟΠΟΥΛΟΣ: «ΠΑΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΙΑ»

Η Ελλάδα ηττήθηκε με 3-2 από την Ρουμανία εντός έδρας αλλά ο τεχνικός της Εθνικής και του Παναθηναϊκού Δημήτρης Ανδρεόπουλος έδωσε το σύνθημα προκειμένου να γίνει η ανατροπή

Ανδρεόπουλος: «Πάμε να τους κερδίσουμε και να πάρουμε την πρωτιά»

«Ξέραμε ότι το παιχνίδι θα πάει σε μεγάλη διάρκεια και ότι η Ρουμανία είναι πολύ καλή ομάδα. Ήταν ένας τελικός με δύο ισοδύναμες ομάδες, κάναμε πολύ καλή εμφάνιση στο πρώτο σετ αλλά στη διάρκεια του αγώνα χάσαμε τη συγκέντρωση μας κυρίως στην τακτική με αποτέλεσμα να κάνουμε εύκολα λάθη. Χάσαμε στις λεπτομέρειες λόγω έλλειψης συγκέντρωσης η οποία προέρχεται από την πνευματική κούραση. Είμαστε σίγουροι ότι μπορούμε να νικήσουμε στη Ρουμανία. Πάμε για να νικήσουμε. Δεν έχουμε αγωνιστική διαφορά από τον αντίπαλό μας.

Όπως μας νίκησαν εδώ έτσι και εμείς μπορούμε να τους νικήσουμε εκεί. Περιμένω να έχουμε καλύτερο σερβίς από ότι σήμερα (σ.σ.χθες) γιατί είναι ένα πολύ δυνατό στοιχείο μας. Αυτή η ήττα μας επηρεάζει όλους, μας στενοχωρεί, αλλά η ομάδα έκανε μεγάλη προσπάθεια και είχε αγωνιστικότητα και πάθος, κάτι που ο κόσμος το αναγνωρίζει και μας ακολουθεί» είπε ο Έλληνας τεχνικός . 

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τετάρτη, 13 Νοεμβρίου