ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΚΕΛΕΣΙΔΗ, ΛΕΩΝΙΔΟΥ, ΒΟΓΙΑΤΖΟΓΛΟΥ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ

Τα νέα τους συμβόλαια με τον Παναθηναϊκό θα υπογράψουν οι τρεις αθλήτριες, ενώ κοντάς τους «πράσινους» είναι και η Καλαντάτζε

Υπογράφουν οι Κελεσίδη, Λεωνίδου, Βογιατζόγλου στον Παναθηναϊκό

Στα γραφεία του Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου αναμένονται σήμερα τρεις αθλήτριες για να υπογράψουν τα νέα τους συμβόλαια με το «τριφύλλι». Η Εβίτα Λεωνίδου, Αθηνά Βογιατζόγλου και Ιλιόνη Κελεσίδη έχουν πάρει την… ψήφο εμπιστοσύνης από τον προπονητή τους και έτσι θα είναι στο ρόστερ και τη νεά σεζόν.

Παράλληλα κοντά στην κεντρική, Άννα Καλαντάτζε, που έχει περάσει από Ελπίδα Αμπελοκήπων, ΑΟ Θήρας και Πανναξιακό βρίσκονται οι ιθύνοντες του «τριφυλλιού». Η 22χρονη ύψους 1,83 μπλοκέρ είναι διεθνής με την Εθνική γυναικών, και μαζί με τις Ιλιόνη Κελεσίδη και Έμιλυ Κωνσταντέλλου αναμένεται να είναι πολύτιμο «εργαλείο στα χέρια του Κυριάκου Καμπερίδη.

Αυτή τη στιγμή ο Παναθηναϊκός έχει ήδη ανακοινώσει τις Πέννυ Ρόγκα, Μαρία Οικονομίδου, Σοφία Κοσμά, Όλγα Βεργίδου, Νάσια Φακοπουλίδου και Έμιλυ Κνωσταντέλλου, κάτι που σημαίνει πως λίγα κομμάτια να απομένουν ακόμη για να συμπληρωθεί το παζλ!

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου