ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΟΥ: «ΜΑΣ ΛΕΙΠΟΥΝ ΜΟΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ, ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ»!

H αθλήτρια του Παναθηναϊκού και της Εθνικής ομάδας Μαρία Οικονομίδου στάθηκε στην παρουσία του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος στο Silver European League

Οικονομίδου: «Μας λείπουν μόνο παιχνίδια, στην συνέχεια ακόμη καλύτερες»!

Η Ελληνίδα που ανανέωσε μάλιστα το συμβόλαιο της σήμερα με τον Παναθηναϊκό έκανε τον απολογισμό της Εθνικής ομάδας, στην απεσταλμένη στην Σλοβενία, Δήμητρα Πολυχρονοπούλου από την εφημερίδα «Η Πράσινη» και DPG Media Group λέγοντας: 

«Θεωρώ ότι το ματς κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Είχαμε κάποια προβλήματα στην υποδοχή, τα οποία όμως μετά το 2ο σετ τα βελτιώσαμε, με την είσοδο κάποιων αθλητριών. Παρουσιάσαμε μια καλύτερη εικόνα στα επόμενα δύο σετ αλλά ίσως ήταν αργά, καθώς παίζαμε με μια πολύ καλή και δουλεμένη ομάδα και δεν καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη στο τάι μπρέικ. Συνολικά θα μπορούσαμε να κάνουμε κάτι καλύτερο στο τουρνουά πιστεύω, αλλά είμαστε ικανοποιημένοι από την προσπάθειά μας».

Ενόψει της συνέχειας η διεθνής διαγώνια του Παναθηναϊκού, εξήγησε: «Μας λείπουν μόνο τα παιχνίδια, δε πιστεύω ότι μας λείπει κάτι άλλο. Πιστεύω στην ομάδα και νομίζω ότι στο Ευρωπαϊκό θα παρουσιαστούμε ακόμη καλύτερες. Ο όμιλός μας είναι αρκετά δύσκολος αλλά με εξαίρεση την Σερβία, πιστεύω ότι μπορούμε να κοντράρουμε όλες τις ομάδες και να διεκδικήσουμε τα θετικά αποτελέσματα από τις αντιπάλους μας».

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τρίτη, 19 Νοεμβρίου