ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: «ΔΕΝΕΙ» ΕΞΙ ΚΑΙ «ΚΛΕΙΝΕΙ» ΒΕΡΓΙΔΟΥ ΚΑΙ ΦΑΚΟΠΟΥΛΙΔΟΥ

Στον Παναθηναϊκό προχωράει ο σχεδιασμός για το τμήμα βόλεϊ των γυναικών, μετά και την παραμονή του προπονητή της ομάδας, Κυριάκου Καμπερίδη.

Παναθηναϊκός: «Δένει» έξι και «κλείνει» Βεργίδου και Φακοπουλίδου

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού Κυριάκος Καμπερίδης, μετά την ανανέωση της συνεργασίας του με τον σύλλογο συνεχίζει να ακολουθεί την… εντολή που είχε πάρει πέρσι, ώστε να «χτίσει» την ομάδα που σταδιακά θα επιστρέψει στην κορυφή του γυναικείου βόλεϊ. Κινούμενος προς αυτήν ακριβώς την κατεύθυνση, όπως γράφει η εφημερίδα «ΠΡΑΣΙΝΗ», έχει ήδη μιλήσει με τις Πέννυ Ρόγκα, Μαρία Οικονομίδου, Σοφία Κοσμά, Ιλιόνη Κελεσίδη, Εβίτα Λεωνίδου και Αθηνά Βογιατζόγλου, ώστε να παραμείνουν στην ομάδα, με τις τελικές υπογραφές να αναμένονται από μέρα σε μέρα.

Από εκεί και πέρα εκτός από την διεθνή πασαδόρο, Όλγα Βεργίδου, που βρίσκεται μια ανάσα από το «τριφύλλι», ο προπονητής των «πρασίνων» κοιτάζει πολλές νεαρές αθλήτριες ικανές να πλαισιώσουν την ομάδα, μία εξ αυτών είναι η Νάσια Φακοπουλίδου. Η γεννημένη στις 22 Μαΐου του 1998 ακραία, έχει ύψος 1.82, και τα τελευταία δύο χρόνια αγωνιζόταν στον ΖΑΟΝ. Παράλληλα γίνονται συζητήσεις με διάφορες αθλήτριες από την ελληνική και ξένη αγορά, προκειμένου να στελεχωθεί η ομάδα για τη σεζόν 2019-2020!

Τέλος προκειμένου ο σύλλογος να μπορέσει να πατήσει γερά στα πόδια του ξανά, οι ιθύνοντες της «Μάνας του Λόχου» προσπαθούν να λύσουν το θέμα των εγκαταστάσεων, που σίγουρα θα προσελκύσει νέους αθλητές σε επίπεδο ακαδημιών και έτσι θα υπάρχει μεγαλύτερη «δεξαμενή» αθλητών για όλες τις ομάδες.

Δημήτρα Πολυχρονοπούλου

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
PHOTO GALLERY
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου