ΠΑΝΤΑΛΕΩΝ: «ΟΝΕΙΡΟ ΝΑ ΚΛΕΙΣΩ ΤΗΝ ΚΑΡΙΕΡΑ ΜΟΥ ΜΕ ΕΝΑΝ ΤΙΤΛΟ»

Ο αρχηγός του τμήματος βόλεϊ ανδρών του Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου Σωτήρης Πανταλέων σε συνέντευξη του στάθηκε στο τι τον ενώνει με το «τριφύλλι» αλλά και τα όνειρα του

Πανταλέων: «Όνειρο να κλείσω την καριέρα μου με έναν τίτλο»

Ο Σωτήρης Πανταλέων μίλησε στο Sport24.gr για το τμήμα βόλεϊ ανδρών του Παναθηναϊκού, τις στιγμές που έχει ζήσει με την πράσινη φανέλα, αλλά και για το μέλλον του.

Ορισμένα από τα αποσπάσματα της συνέντευξης του: 

Πριν από περίπου έναν μήνα ολοκλήρωσε την 21η του χρονιά με τη φανέλα του Παναθηναϊκού, ένα νούμερο το οποίο είναι σίγουρα εντυπωσιακό. “Πραγματικά δεν θυμόμουν ότι είναι τόσες πολλές. Πίστευα ότι είναι εκεί κοντά στις 20. Ωστόσο, αν με ρωτήσεις εάν έχω κουραστεί θα σου πω ξεκάθαρα “όχι”. Μακάρι να μπορούσα να αντέξω να παίζω για ακόμα 20 χρόνια. Έχω ακόμα αυτό το πάθος για τα παιχνίδια και το κέφι για τις προπονήσεις” είπε αρχικά ο Σωτήρης Πανταλέων πριν τον διακόψουμε για να τον ρωτήσουμε τι άποψη έχουν για αυτό η σύζυγός και τα παιδιά του: “Οι άνθρωποι μου, η οικογένειά μου έχουν παίξει καθοριστικό ρόλο σε όλο αυτό. Το έχω πει πως εάν δεν ήταν η γυναίκα μου και οι προσπάθειες που καταβάλει ώστε εγώ να μπορώ να παίζω βόλεϊ δεν θα μπορούσα να συνεχίσω. Είναι πάντοτε δίπλα μου και με στηρίζει”.

Από πέρσι η κατάσταση στον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό έχει αλλάξει. Με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο να έχει αναλάβει τη διοίκηση του συλλόγου υπάρχει ήδη διαφορά σε αρκετά πράγματα. Ο Σωτήρης Πανταλέων αν μη τι άλλο έχει ζήσει πολλά στον Παναθηναϊκό και έτσι τον αφήσαμε να μας περιγράψει την κατάσταση : “Υπάρχουν πολλά πράγματα που έχουν αλλάξει. Από πέρσι είχα πει ότι οι δύο επόμενες σεζόν θα είναι μεταβατικές. Πολλοί θεωρούν ότι μπορούν να αλλάξουν τα πράγματα από τη μία μέρα στην άλλη. Ο Ερασιτέχνης δεν ήταν απλά στο χείλος του γκρεμού, είχε πέσει και ετοιμαζόταν να φτάσει στο έδαφος. Το γεγονός πως ήδη έχουν γίνει πολλά βήματα οφείλεται στη δουλειά που έχουν ρίξει η άνθρωποι της διοίκησης. Το ότι αυτή η μετάβαση θα κρατήσει δύο χρόνια είναι ίσως το μεγαλύτερο επίτευγμα των ανθρώπων που τρέχουν τον σύλλογο και στα δικά μου μάτια πρόκειται για θαύμα και τους αξίζουν συγχαρητήρια”.

Η συζήτησή με τον Σωτήρη Πανταλέοντα δεν θα μπορούσε να κλείσει διαφορετικά από μία ερώτηση για το μέλλον του. "Θα συνεχίζω να παίζω όσο το αντέχει το κορμί μου. Από εκεί και πέρα δεν σου κρύβω ότι όνειρό μου είναι να τελειώσω την καριέρα μου με έναν τίτλο".

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Παρασκευή, 06 Δεκεμβρίου