ΠΕΛΕΚΟΥΔΑΣ: «ΜΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΘΕΣ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ» (PHOTO)

Ο Παναγιώτης Πελεκούδας με ανάρτηση του έστειλε το δικό του μήνυμα για το τι θα πρέπει να θεωρηθεί επιτυχία και τι αποτυχία.

Πελεκούδας: «Μια χρονιά θεωρείται επιτυχημένη όταν δεν θες να τελειώσει» (photo)

«Μια χρονιά δεν θεωρείται επιτυχημένη ή αποτυχημένη εάν πάρεις μετάλλια και τίτλους ή το αντίθετο... Μια χρονιά θεωρείται επιτυχημένη όταν δεν θες να τελειώσει. Όταν θες να συνεχίσεις να πηγαίνεις στο γήπεδο. Όταν δεν θες να ξεχάσεις την χρονιά που πέρασε. Αυτό είναι η επιτυχία από την δικιά μου οπτική γωνία.

Υ.Γ αποτυχημένη χρόνια μέχρι στιγμής στα 10 χρόνια αγωνίζομαι επαγγελματικά είχα μια.. Υ.Γ. Ας ευχηθώ στα υπόλοιπα χρόνια που θα είμαι σε ένα γήπεδο να είναι όλες οι χρονιές όπως η φετινή.. #enjoy #seasonfinale #happy» ανέφερε ο διεθνής κεντρικός στο μήνυμά του.

 

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Μια χρονιά δεν θεωρείται επιτυχημένη ή αποτυχημένη εάν πάρεις μετάλλια και τίτλους ή το αντίθετο... Μια χρονιά θεωρείται επιτυχημένη όταν δεν θες να τελειώσει. Όταν θες να συνεχίσεις να πηγαίνεις στο γήπεδο. Όταν δεν θες να ξεχάσεις την χρονιά που πέρασε. Αυτό είναι η επιτυχία από την δικιά μου οπτική γωνία. Υ.Γ αποτυχημένη χρόνια μέχρι στιγμής στα 10 χρόνια αγωνίζομαι επαγγελματικά είχα μια.. Υ.Γ. Ας ευχηθώ στα υπόλοιπα χρόνια που θα είμαι σε ένα γήπεδο να είναι όλες οι χρονιές όπως η φετινή.. #enjoy #seasonfinale #happy

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Panagiotis Pelekoudas (@peleviii) στις

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου