«ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟΣ Ο ΤΙΤΛΟΣ ΣΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟ» (VIDEOS)

Η ομάδα εφήβων του Παναθηναϊκού στο βόλεϊ αφιέρωσε την κατάκτηση του πρωταθλήματος στον Θανάση Γιαννακόπουλο.

«Αφιερωμένος ο τίτλος στον Θανάση Γιαννακόπουλο» (videos)

Στον Θανάση Γιαννακόπουλο αφιέρωσαν τον τίτλο που κατέκτησαν στο πανελλήνιο πρωτάθλημα βόλεϊ εφήβων οι παίκτες και το τεχνικό επιτελείο του Παναθηναϊκού. Οι «πράσινοι» νίκησαν τον Ολυμπιακό 3-0 στην τελική φάση του πρωταθλήματος στη Μίκρα και κατέκτησαν στον τίτλο στους εφήβους μετά από 37 χρόνια.

Το βόλεϊ του Παναθηναϊκού έδειξε ότι έχει λαμπρό μέλλον, αλλά δεν ξεχνά το παρελθόν του. «Είναι ένα κομμάτι που θέλαμε να το φθάσουμε ψηλά. Η προσπάθεια έχει ξεκινήσει εδώ και μία τριετία περίπου και φέτος οι κόποι μας απέδωσαν καρπούς. Του χρόνου μακάρι να συνεχίσουμε να ανεβάζουμε τα αναπτυξιακά τμήματα του Παναθηναϊκού ψηλά. Θέλουμε τον Παναθηναϊκό πρωταθλητή και αυτό θα προσπαθήσουμε για τη συνέχεια» δήλωσε ο προπονητής της ομάδας Δημήτρης Μαρκάκης και αφιέρωσε τον τίτλο στον Θανάση Γιαννακόπουλο:

«Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος έχει βοηθήσει πάρα πολύ το βόλεϊ και του αφιερώνουμε τον τίτλο. Παίξαμε για αυτόν, για τις οικογένειές μας και όλους όσοι μας στηρίζουν σε όλη αυτή την πορεία».

Ο αρχηγός της ομάδας εφήβων του Παναθηναϊκού Άγγελος Σταμπούλογλου, επισήμανε: «Η τελική φάση ήταν πολύ δυνατή και όλα τα παιχνίδια ήταν δύσκολα. Όλες οι ομάδες ήταν πολύ καλές και έγιναν καταπληκτικοί αγώνες. Είμαστε χαρούμενοι για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, την στιγμή που ο σύλλογος μας περνάει δύσκολες στιγμές με την απώλεια του τεράστιου Θανάση Γιαννακόπουλου, στον οποίο αφιερώνουμε τον τίτλο».

Από την πλευρά του ο Αλέξανδρος Ράπτης σημείωσε: «Δεν θα σταθώ στις δυσκολίες του τριημέρου. Κρατάω ότι περάσαμε όλοι στην ομάδα πολύ καλά, ανεξαρτήτου αποτελέσματος. Σαφώς και χαιρόμαστε που βγήκαμε πρωταθλητές και φέραμε τον Παναθηναϊκό ξανά στη κορυφή. Ο τίτλος αυτός ανήκει στην οικογένεια Γιαννακόπουλου, λόγω του πένθους με την απώλεια του Θανάση. Ελπίζω από την πλευρά μας να δώσαμε μία μικρή χαρά, στο πένθος που υπάρχει αυτή τη στιγμή στον σύλλογο».

Τέλος, ο Χαράλαμπος Ανδρεόπουλος ανέφερε: «Πράγματι ήταν ένας τίτλος που έλειπε από τον Παναθηναϊκό για μεγάλο διάστημα. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που φέραμε εμείς τον σύλλογο στην πρώτη θέση στους εφήβους και μας τιμάει όλους όσοι συμμετείχαμε. Συλλυπούμαστε όλοι μας την οικογένεια Γιαννακόπουλου και ο Παναθηναϊκός αυτή την περίοδο βρίσκεται σε πένθος. Το τρόπαιο αυτό είναι αφιερωμένο στην μνήμη του Θανάση Γιαννακόπουλου».

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
VIDEO GALLERY
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δευτέρα, 24 Ιουνίου