ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΣΙΝΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΕ…

Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός όμιλος έχει μπει σε μια νέα εποχή επί διοικήσεως Δημήτρη Γιαννακόπουλου και χτίζει προκειμένου στο μέλλον το «τριφύλλι» να είναι κυρίαρχο παντού

Το μέλλον είναι πράσινο Παναθηναϊκε…

Από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε τη διοίκηση του Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είχε δώσει το στίγμα ότι θέλει χτίζοντας σε σωστές βάσεις το «τριφύλλι» να είναι κυρίαρχο παντού. «Πρέπει τα λάθη να μείνουν στο παρελθόν και να κάνουμε τον Παναθηναϊκό πρωταθλητή σε όλα τα σπορ» είχε πει στις πρώτες του δηλώσεις και αυτό φαίνεται να γίνεται πλέον πράξη.

Οι Έφηβοι του Παναθηναϊκού στο βόλεϊ έδειξαν τον δρόμο για το πώς ο σύλλογος θα μπει σε αυτή τη νέα εποχή που δίνει μεγάλο βάρος στο μέλλον, αφού μετά την κατάκτηση του Πρωταθλήματος ΕΣΠΑΑΑ έφτασαν σε αυτή του Πανελληνίου Πρωταθλήματος στη Θεσσαλονίκη φέρνοντας στο «τριφύλλι» το τρόπαιο νούμερο 1565 στην ιστορία της ομάδας, ενώ αυτή ήταν η πρώτη κούπα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος μετά από 37 χρόνια.

Μεγάλη δύναμη του Παναθηναϊκού σε όλο αυτό το ταξίδι για τους δυο τίτλους ήταν οι  Αλέξανδρος Ράπτης και Χαράλαμπος Ανδρεόπουλος που αποτελούν σημαντικές μονάδες και για την ανδρική ομάδα και δείχνουν ότι πάνω στα νέα παιδιά στηρίζεται η προσπάθεια που κάνει η ομάδα για να είναι το μέλλον «πράσινο» όπως αρμόζει στην ιστορία του συλλόγου.

Μάλιστα με την απόκτηση του πρώτου το φετινό καλοκαίρι από την Ολυμπιάδα φάνηκε ότι αυτός ήταν ο στόχος του Παναθηναϊκού σε όλα τα επίπεδα. Να επενδύσει στο μέλλον προκειμένου η ομάδα τα επόμενα χρόνια  να επιστρέψει εκεί όπου ανήκει. Στην κορυφή παντού δηλαδή…

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Σάββατο, 16 Νοεμβρίου