ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ: ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕΤΡΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΛΗΡΩΣΗ ΣΤΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ

Τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος γυναικών ολοκληρώθηκαν και η Ελλάδα πήρε πανηγυρική πρόκριση στα τελικά ως πρώτη και αήττητη στον όμιλό της.

Ευρωπαϊκό Γυναικών: Αντίστροφη μέτρηση για την κλήρωση στη Κωνσταντινούπολη

Στις 23 Ιανουαρίου στην Κωνσταντινούπολη (11.00 πμ) η «γαλανόλευκη» θα είναι μία από τις 24 ομάδες που θα μπουν στην κλήρωση, την οποία θα μπορείτε να την παρακολουθήστε μέσω του EuroVolleyTV και της επίσημης σελίδας του EuroVolley στο Facebook.

Όπως και στους άνδρες, έτσι και στις γυναίκες το Ευρωβόλεϊ (23/8 - 8/9) για πρώτη φορά στην ιστορία θα φιλοξενηθεί σε 4 χώρες (Τουρκία, Πολωνία, Ουγγαρία, Σλοβακία), οι ομάδες των οποίων θα είναι και επικεφαλής των 4 ομίλων.

Οι 20 υπόλοιπες ομάδες που θα λάβουν μέρος προήλθαν από τις 8 της τελικής κατάταξης του Euro 2017 (Σερβία 1η, Ολλανδία 2η, Αζερμπαϊτζάν 3η, Ιταλία 4η, Ρωσία 5η, Λευκορωσία 6η, Γερμανία 7η, Βουλγαρία 8η) και από τους 6 προκριματικούς ομίλους προκρίθηκαν οι δύο πρώτοι (Ελλάδα, Βέλγιο, Κροατία, Γαλλία, Εσθονία, Ισπανία ως πρώτες και Σλοβενία, Ελβετία, Ουκρανία, Πορτογαλία, Φινλανδία, Ρουμανία ως δεύτερες).

Διαβάστε περισσότερα στο Onsports.gr

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τετάρτη, 17 Ιουλίου